PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/contacts/cecilie-bryner-10208?p=2

Press releases


Vi har ledige studieplasser!

Press release juli 20, 2017
Hovedopptaket fra Samordna Opptak er nå klart, og i år fikk 80% av søkerne tilbud om studieplass. Er du av dem som ikke fikk plassen du drømte om? Fortvil ikke, hos oss er det alltid ledige studieplasser.

Bruk sommeren til faglig påfyll

Press release juni 30, 2017
Sommertid betyr ofte roligere dager- også på kontoret. Sommeren er derfor en ypperlig tid for å oppdatere kunnskapen din.

NKI ansetter ny digital studieveileder

Press release juni 12, 2017
Etter flere runder på jakt etter ny studieveileder falt valget på den hel-digitale boten HeNKI. HeNKI tiltrer stillingen med umiddelbar virkning og er allerede i gang med å veilede potensielle studenter til riktig fag- og studietilbud. Pågangsmot, utholdenhet og sjarme var avgjørende i valg av kandidat, humrer Wenche Halvorsen, administrerende direktør i NKI Nettstudier.

Disse studiene gir deg gode jobbmuligheter i fremtiden

Press release mai 10, 2017
Digitalisering og ny teknologi vil endre behovet for arbeidskraft i fremtiden, men noen studievalg er sikrere enn andre når det gjelder fremtidige jobbmuligheter.

Stortinget har vedtatt et kjempeløft for fagskolene

Press release mai 5, 2017
Tirsdag 2. mai, vedtok stortinget meldingen Fagfolk for fremtiden – fagskoleutdanning. Dette vil gi et stort løft til fagskolesektoren.

Vi buker prisvinnende digitalt læringsrom i undervisningen

Press release april 25, 2017
Vi er opptatt av teknologi- og å finne de beste digitale løsningene for våre studenter. Nå kan gründeren bak læringsrommet vi bruker vinne enda en prestisjetung pris.

Nå vil Regjeringen innføre studiepoeng for fagskolestudier

Press release april 21, 2017
Stortingets utdanningskomite la tirsdag frem en innstilling til regjeringens forslag om å styrke fagskolene. Komiteen går inn for at fagskolene skal bytte ut dagens fagskolepoeng med studiepoeng. Dette vil gi nye muligheter for fagskolestudenter.

Norge trenger 1000 nye bussjåfører

Press release mars 30, 2017
En rapport fra NHO, viser at Norge trenger 1000 nye bussjåfører årlig dersom målene om økt kollektivvekst skal nås. Vi er ikke i nærheten av å dekke dette behovet.

Derfor bør du velge yrkesfag

Press release mars 21, 2017
Yrkesfag er i vinden som aldri før, og er endelig i ferd med å få den statusen det faktisk fortjener.

Dette ville flest studere i 2016

Press release februar 27, 2017
Nettstudier blir stadig mer populært. Dette var de mest populære studiene hos NKI Nettstudier i 2016

Gjør interiørdrømmen til virkelighet med nettstudier

Press release februar 14, 2017
Interessen for interiør og boligstyling øker stadig i de norske hjem. For noen er interiør en hobby, mens andre ønsker å jobbe med interiør på heltid. Nå kan du formalisere kunnskapen og få papirer på det du kan via nettstudier slik at du kan gjøre interiørdrømmen til virkelighet.

Regjeringen satser på fagskolene

Press release desember 12, 2016
En stortingsmelding som ble lagt frem i begynnelsen av desember, viser at Regjeringen endelig ønsker å satse på fagskolene.