PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/linak-introducerer-en-ny-plc-actuator-36

LINAK introducerer en ny PLC actuator™

Pressemeddelelse december 3, 2002 Erhverv

NY TECHLINE™ PLC ACTUATOR

LA12 PLC actuatoren er ideel til automatisering, ventilationsanlæg og andet industrielt udstyr, som er kontrolleret af Programmable Logic Controllers (PLC).
Actuatoren er designet til sammenkobling med de fleste typiske PLC'ere. De integrerede relæer og elektronisk overstrømssikring (EOP) gør det muligt og sikkert at tilslutte PLC-actuatoren direkte til ind-/udgangen på PLC'en.

RENTABILITET
Integrationen af relæer og EOP i actuatoren giver brugeren betydelige besparelser. Ikke kun besparelser på grund af indkøb af færre komponenter men også mindre tid på tegninger, montering og tests.
LA12 PLC actuatoren er et praktisk og rentabelt alternativ til traditionelle pneumatiske systemer, gear motorer og traditionelle lineære actuatorer.

LAVT ENERGIFORBRUG
Gennem de seneste år er energiforbrug blevet mere og mere vigtigt for slutbrugeren af produktionsudstyr. Sammenlignet med pneumatiske systemer er energiforbruget betydeligt lavere.

ENDESTOP OVERVÅGNING
Den indbyggede endestop switch sikrer at actuatoren stopper, når den når enden af slaglængden. Individuelle signaler for begge endestop kan fås.

RELATIV ELLER ABSOLUT POSITIONERING
Ved hjælp af en magnetisk disk og en hall sensor i PLC actuatoren, er det muligt at have indkodningspulser med en præcision ned til 0,5 mm pr. puls. Dette signal kan forbindes direkte til PLC'ens standard digital input.

Som et alternativ kan brugeren have et 0-10V analog signal fra et potentiometer, som er integreret i PLC actuatoren (maks. Slaglængde 100 mm). Dette signal kan forbindes direkte til et analog PLC input.

SIKKERHED
Integreret sikkerhed - Det integrerede elektroniske overstrømssikringskredsløb (EOP) sikrer at actuator og maskineri ikke beskadiges på grund af en uforudset overlast situation. Actuatoren stopper og giver et signal som kan benyttes til fejlmeddelelser osv.

STANDARD:
* 24V DC permanent magnetisk motor
* Maks. kraft: 750 N
* Maks. hastighed: 40 mm/sek.
* Intermittens: op til 100&37; ved 0-20° driftstemperatur
* Typisk levetid > 500.000 cykler
* Indbyggede endestop switche, relæer og overlast beskyttelse (EOP)
* Driftstemperaturer: -20° til +40° C

OPTIONER:
* Hall-sensor eller potentiometer for relativ eller absolut positionering
* Tæthedsgrad: IP 51, IP 65 eller IP 66
* 3 forskellige spindelstigninger
* 4 forskellige slaglængder
* Bagfæste fås i 2 forskellige varianter


Specifikationerne kan ændre sig uden forudgående varsel.

For yderligere information, kontakt venligst

LINAK DANMARK A/S
Mønstedsvej 9
DK-8600 Silkeborg
Denmark
Tlf.: +45 86 80 36 11
Fax: +45 86 82 90 51
E-mail: [email protected]

Kontakter


Emner


Erhverv