PressPort logo
https://www.pressport.com/uk/news/pressreleases/vinn-din-dr%C3%B6mresa-med-esl-sista-m%C3%A5naden-12764

Vinn din drömresa med ESL – sista månaden!

Press release November 29, 2011 Education

December månad ger dig chansen att vinna en drömspråkresa för två personer i ESL:s stora tävling Dive In Contest.

Nu inleds sista månaden i språkreseförmedlingen ESL tävling där alla från 16 år och uppåt har chansen att vinna en språkresa för två till drömdestinationen. Tävlingen, som heter Dive In Contest, är ett internationellt samarbete inom hela ESL gruppen. Deltagande sker via internet på sidan http://www.dive-in-contest.com och är öppen fram till årskiften, 31 December 2011.

För att vara med och tävla om två språkresor till en av de nästintill 300 destinationer som ESL erbjuder krävs kreativitet och humor! För att vara med tar deltagarna ett porträtt av sig själva på den plats dit de helst vill resa. Självporträttet behöver dock inte vara taget på plats, utan kan representeras med hjälp av en bakgrund eller accessoarer. På tävlingssidan finns ett integrerat Photobooth-program som ger de deltagande möjligheten att använda datorn för att ta bilden. Vill man instället använda sin egen kamera går det också bra. På sidan kan man redan se roliga och uppfinningsrika tävlingsbidrag.

För att vara med och tävla om vinstresan krävs att bilden blir uppmärksammad av andra användare. De 10 bilderna med flest röster vid slutet av tävlingen är med och tävlar om en två veckors språkresa för två personer. I priset ingår flyg tur och retur, boende samt kursavgift. ESL erbjuder språkresor för ungdomar och vuxna studerande runt om i hela världen. Tävlingen inkluderar chansen att studera Spanien eller varför inte spanskakurser i Sydamerika? I Europa erbjuds även två veckor i London, Rom, andra huvudstäder och mindre städer så som språkresor Freiburg i Tyskland. Spännande alternativ är kurser i Kina och Japan, samt möjligheten att studera engelska utomlands i på Nya Zeeland och i Australien. Besök sidans bildgalleri och låt dig inspireras!

ESL - Språkutbildning Utomlands arbetar med internationell rådgivning och förmedling av språkutbildningar i Europa, Oceanien, Amerika och Asien. ESL är för andra året i rad utsedd till Europas bästa språkreseförmedlare vilket speglar kvalitén på de skolor och samarbetspartners vi arbetar med. Kontakta ESL Nordic AB för gratis och rådgivning utan förbindelse för din språkutbildning. Vi finns i Stockholm på +46 8 50 51 64 20.

Subjects


Education