PressPort logo
https://www.pressport.com/se/news/pressreleases/sportdate-dk-find-en-sundere-partner-over-nettet-17553

Sportdate.dk - Find en Sundere partner over Nettet

Pressmeddelande januari 8, 2014 Datingside, kæreste, kærlighed, singler, dating site, dating, dating-side, træningsvenner

Sportdate.dk tager dating til et nyt niveau.

723872 Fitness man and woman

Sportdate.dk tager dating til et nyt niveau, og hjælpermennesker der godt kan lide at træne og har et interesse for god sundhed, at mødes via Nettet. Siten er hurtigt blevet populær  og siden starten i Sverige, december 2010 har tusinde aktive singler tilmeldt sig i Danmark.


www.sportdate.dk kan alle medlemmer finde venner og singler i hele Danmark. Man kan udfordre hinanden i forskellige aktiviteter, sende flirts, se fotoalbum, læse trænings blogs, og modtage trænings og ernærings vejledning og meget mere.

Webtjenesterne er udviklet af legitimerede fysioterapeuter og personlige trænere med lang erfaring fra arbejde med træning og godt helbred.

<!--[endif]-->

Vi i Sportdate vil give vores medlemmer mulighed at finde både kærlighed og interessant information omkring træning og sundhed, en sundere kærlighed i dobbelt forstand. Det siger Jonas, stifter og administrerende direktør for Sportdate, som selv er legitimered fysioterapeut og personlig træner.

Ämnen


Datingside, kæreste, kærlighed, singler, dating site, dating, dating-side, træningsvenner