PressPort logo
https://www.pressport.com/se/news/pressreleases/insituform-overtager-berotech-a-s-berotech-ab-23542

Insituform overtager Berotech A/S & Berotech AB

Pressmeddelande april 3, 2017 Sewage Plumbing Pipe Business M&A Sewer

No-dig gigant tager et stort skridt i Skandinavien

DSCF6248

Aegion Corporation overtager firmaet Berotech A/S og Berotech AB

St. Louis , Missouri, 27. marts, 2017 - Aegion Corporation

( ”Aegion” eller ”Selskabet”) (Nasdaq Global Select Market: AEGN) offentliggjorde i dag, at de har overtaget Munck gruppens datterselskab Berotech A/S og Berotech AB.

Insituform Technologies, en del af Aegion Corporation der er en global leder inden for produktion og installation af strømpeforing og no-dig systemer, en opgravningsfri og et omkostningseffektivt alternativ til renovering af kloaksystemer og trykledninger til vand og industriel brug.

Siden 2001 har Berotech vokset sig til at blive en af de vigtigste no-dig installationsvirksomheder indenfor strømpeforing i Danmark. Insituform er også en af de store aktører indenfor no-dig i Danmark, og de to selskaber vil nu gå sammen.

Frank Firsching, formand for Aegion s Infrastructure Solutions platform, sagde: ”Vi anser købet af Berotech som en passende udvidelse af de nuværende operationer i Skandinavien. Berotech bringer os et stort team af strømpeforing eksperter, en bredere vifte af tjenester til Vores kunder og placeringen i Haderslev giver os mulighed for at dække et ekstra geografisk område af Danmark.”

Maarten Kool, Aegions administrerende direktør for Europa, sagde: ”Berotechs markedsposition i Sverige, kombineret med Insituforms eksisterende base nær København, vil give os mulighed for at integrere Insituforms produkter i hele Skandinavien. Vi er begejstrede for vores øgede evne til at levere vores løsninger til kunder i dette område. Hertil kommer, Munck og Insituform har hver en attraktiv portefølje af installations- og byggeri kapaciteter og har til hensigt at styrke deres samarbejde på det danske marked. Vi forventer dette vil resultere i yderligere forbedret service for vores kunder.”

Berotech var tidligere en del af Munck Gruppen, en Dansk baseret førende entreprenørvirksomhed med en  bred portefølje af ingeniør- og anlægsvirksomhed. Mr. Kool fortsatte, ”Muncks beslutning om at sælge Berotech til Aegion var baseret på den opfattelse, at Berotech vil være i stand til at vokse hurtigere som en del af Aegion Corporation og Insituform, en global leder indenfor Strømpeforing.”

Om Aegion (NASDAQ: AEGN)

Aegion kombinerer innovative teknologier med markedsledende ekspertise til at vedligeholde, rehabilitere og styrke infrastrukturen rundt om i verden. Siden 1971 har selskabet spillet en banebrydende rolle i at finde transformerende løsninger til at rehabilitere aldrende infrastruktur, primært rørledninger i spildevandet, vand, energi, minedrift og raffinerings industrier. Aegion opretholder også en effektiv drift af raffinaderier og andre industrielle anlæg og leverer innovative løsninger til styrkelse af bygninger, broer og andre strukturer. Aegion er forpligtet til Stærkere, mere sikker, infrastruktur®

Fremadrettede udsagn

Den amerikanske ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995” giver en ”sikker havn” for fremadrettede udsagn. Selskabet gør fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse, der repræsenterer selskabets overbevisning eller forventninger om fremtidige begivenheder eller økonomiske resultater. Disse fremadrettede udsagn er baseret på foreliggende oplysninger Selskabet og på ledelsens overbevisninger, antagelser, skøn eller prognoser og er ikke garantier for fremtidige begivenheder eller resultater. Når det bruges i dette dokument, ordene ”forudse”, ”skøn”, ”tror”, ”plan”, ”agter”, ”kan”, ”vil” og lignende udtryk er anvendt til at identificere fremadrettede udsagn, men er ikke udtømmende med hensyn til at identificere sådanne udsagn. Sådanne udsagn er forbundet med kendte og ukendte risici, usikkerheder og antagelser, herunder dem, der er nævnt i ”Risikofaktorer” i selskabets årsrapport på formular 10-K for året afsluttet 31. december 2016 som indgivet til Securities and Exchange Commission den 1. marts 2017 og i selskabets efterfølgende kvartalsrapporter på formular 10-Q. I lyset af disse risici, usikkerheder og antagelser, kan de fremadrettede begivenheder ikke forekomme. Derudover kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede, anslået, foreslag eller projiceres. Medmindre det er krævet ved lov, påtager Selskabet ikke påtage sig en forpligtelse til at opdatere fremadrettede udsagn, hverken som følge af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller på anden måde. Investorer bør dog gennemgå yderligere oplysninger, som selskabet fra tid til anden i sine arkiver med Securities and Exchange Commission. Brug venligst forsigtighed og ikke forlade sig på fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede-erklæringer fra selskabet i denne pressemeddelelse er kvalificeret af disse forsigtighedsregler.

Aegion® og Insituform® er registrerede varemærker tilhørende Aegion Corporation og dets partnere.

Kontakter


Ämnen


Sewage Plumbing Pipe Business M&A Sewer