PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/et-flertal-af-singler-over-fyrre-%C3%A5r-mener-at-der-er-bedre-mulighed-for-at-finde-den-rigtige-k%C3%A6reste-p%C3%A5-nettet-5651

Et flertal af singler over fyrre år mener, at der er bedre mulighed for at finde den rigtige kæreste på nettet

Pressemeddelelse juli 21, 2008 Livsstil

En undersøgelse foretaget af portalen 40plus.dk, der henvender sig til mennesker over fyrre år, viser spændende resultater

Graph

Ifølge undersøgelsen, som undersøger hvordan singler over fyrre år søger ny partner, mener hele 52 % af de adspurgte, at muligheden for at finde den rigtige kæreste er større på nettet - bl.a. fordi der er mange flere potentielle matches. 42 % foretrækker dating på Internet fordi der er mere fred og ro til at søge, og ikke så meget pres og stress. Kun 6 % svarede, at de ikke anser Internet som et godt sted at date, men at de i stedet udelukkende søger en partner udenfor nettet. Der var i alt 300 respondenter i Internet-undersøgelsen på 40plus.dk, fordelt på hele landet.

Undersøgelsen viser tidens klare trend

Det er ikke længere tabu at søge efter kæreste, eller måske den eneste ene, på Internet. Det er hermed blevet endeligt fastslået af den modne gruppe af singler, som dagligt vælger at søge efter en partner online.

"Vi over fyrre år kan altså også sagtens være med på noderne", udtaler Lene B. Jensen, den 52 årige idékvinde bag 40plus.dk fra Skive. "Det er blevet mere og mere almindeligt at søge efter en kæreste på nettet, så hvorfor skulle den modne aldersgruppe ikke også være repræsenteret der?"

Portalen 40plus har oplevet kæmpe brugerstigning

Endnu en ting der understøtter undersøgelsen, er den klare stigning af brugere på dating- og hygge portalen for mennesker over fyrre år, 40plus.dk.

"Vi har de seneste to år oplevet en eksplosion af brugere på siden - så teknikeren må arbejde hårdt for at udvide systemet til alle de nye brugere", siger Lene B. Jensen. "På torsdag d. 24. juli fejrer vi to-års fødselsdag, og vi har i alt haft besøg af over 34.000 forskellige mennesker over fyrre år, siden vi slog dørene op for knap to år siden. Vi har hørt fra utallige glade par, der har fundet hinanden via 40plus.dk, og det glæder mig utroligt meget, at jeg har været med til at skabe den kontakt."

Som et nygift par fornyligt skrev til Lene B. Jensen: "Tænk hvis ikke DU havde lavet 40+....Så havde vi jo aldrig mødt hinanden til det event...vi havde aldrig siddet fast i den svingdør og vi havde aldrig været hvor vi er nu. "

Lene B. Jensen kan kontaktes på:

Tlf. 2814 5912 eller 9751 0456

E-mail: [email protected]

Kontakter


Emner


Livsstil