PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dansk-samlingspunkt-for-mennesker-over-fyrre-%C3%A5r-har-f%C3%B8dselsdag-i-morgen-4183

Dansk samlingspunkt for mennesker over fyrre år har fødselsdag i morgen

Pressemeddelelse juli 23, 2007 Livsstil

Efter et år med forrygende succes udvider dating- og hyggeportalen 40plus.dk nu til udlandet

"Det har været et utroligt spændende år!" udtaler Lene B. Jensen fra Skive, som fik ideen til 40plus. "Vi har haft besøg af 14.000 mennesker i alt siden vi startede op den 24. juli 2006, og vi er nu 7.700 aktive brugere. Rigtig mange mennesker har fortalt, hvordan de har fundet kærlighed og venskab på 40plus.dk. Og det er altså sjovt; selvom folk ofte finder hinanden både kærlighedsmæssigt og på venskabsbasis, så bliver de på siden alligevel. Det varmer mit hjerte, og jeg håber vi bliver modtaget med den samme entusiasme og glæde i andre lande".

Udvider til udlandet
Efter de gode oplevelser og erfaringer her i Danmark har folkene bag 40plus.dk bestemt sig til at udvide dating, dialog - og hyggesiden for de voksne til det store udland. I første omgang kommer der en engelsk udgave af hjemmesiden. 40plus har planer om også at etablere sig i Sverige, Norge, Finland og Tyskland i fremtiden.

"Det er et naturligt valg at udvide. Jeg vil gerne give flere mennesker mulighed for at opleve, hvordan det også kan være at mødes på nettet. Vores brugere i Danmark har givet os en fantastisk positiv feedback på det vi gør. Det skal andre folkeslag også nyde godt af",  udtaler Lene B. Jensen.

Kontakter


Emner


Livsstil