PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dating-emmer-af-romantik-op-til-valentines-3638

Dating emmer af romantik op til Valentines

Pressemeddelelse februar 9, 2007 Kultur

På Dating.dk opleves Valentines dag som en tradition danskerne virkelig har taget til sig. I dagene op til Valentines bliver der oprettet flere profiler og sendt flere breve og virtuelle kys, end på noget andet tidspunkt i løbet af året.

Datinglogo 02 rgb
Morten O. Wagner, marketingschef fra Dating.dk udtaler: "For blot få år siden var der meget skepsis omkring Valentines. Man mente det var for amerikansk. I dag ser danskerne og vores brugere helt anderledes på det og traditionen er i dag blevet accepteret i langt højere grad det er jo den perfekte anledning til at invitere på date, både som single eller som kærestepar."

Middag og fest med Dating.dk
”Vores event-afdeling arrangerer en større Valentines fest fredag den 16. februar 2007 i centrum af København, hvor romantikken får frit spil. Her kommer både gengangere og nye brugere for at møde andre fra Dating.dk. Brugerne skriver sammen og aftaler at mødes på denne aften. Her er det ikke kun den person du har skrevet med du er på date med, da der her møder mange mennesker.” fortsætter Morten O. Wagner. ”Og hvem ved måske er din nye kæreste ikke ham eller hende du skrev sammen med, men derimod din nye sidemand under middagen.”


Fakta om Dating.dk
Dating.dk har eksisteret siden 1998 og har en halv million registrerede brugere og over 300.000 unikke brugere om måneden iflg. Gallup Website Index (FDIM).
Dating.dk udgives af firmaet Freeway, der står bag en større række Internetportaler.
Læs mere om Freeway på www.freeway.dk

Kontakter


Emner


Kultur