PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/folk-over-fyrre-%C3%A5r-benytter-internet-dating-i-stor-stil-3213

Folk over fyrre år benytter Internet-dating i stor stil

Pressemeddelelse oktober 2, 2006 Livsstil

Det kan konkluderes udfra stor efterspørgsel på den nye danske dating portal 40plus.dk

Logo
Konceptet giver frit spillerum for mennesker over fyrre år til at finde kærlighed eller venskaber på internettet. Opstarten af siden er gået over alle forventninger, og siden har således fået næsten totusinde tilmeldinger på kort tid.

"Den store interesse viser blot, at også folk over fyrre er med på noderne og godt tør at bruge denne form for kommunikation" udtaler Lene B. Jensen, den 52- årige idékvinde bag dating- og hyggesiden. "Vi har besøgende helt op til 70 års alderen og de fleste medlemmer jeg har talt med har udvist stor glæde over endelig at have fundet et hyggeligt sted, hvor aldersgruppen passer."

Siden har på kun 2 måneder taget de modne singler i Danmark med storm, og flere lykkelige par har allerede fundet kærligheden online. En bruger fortæller i en af forumgrupperne: "Jeg så denne side i starten af august, lavede en profil herinde og allerede to uger efter havde jeg fundet manden for mig, som også har profil herinde. Er bare så smadder-glad og synes det er fantastisk at det kan lade sig gøre at finde HAM på nettet efter så få dage. Det må være ånden der allerede er herinde på siderne..."

"Jeg fik idéen til 40plus i sin tid da jeg selv, efter mange skuffelser, havde opgivet online dating. Jeg var træt af upassende kontaktforsøg fra meget yngre brugere, reklameskoven der ødelagde roen på siden, enorme priser og manglen på seriøsitet” udtaler Lene B. Jensen.
”Jeg er utrolig glad over succesen. Det varmer mit hjerte, når jeg hører fra andre brugere at de har fundet kærlighed, venskab og nogle at dele deres interesser med herinde".

Flere og flere mennesker over fyrre "dater" på internettet, og det er med garanti en trend der vil fortsætte. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at hoppe ud i det, og prøve det nye spændende medie.

40plus.dk

Yderligere oplysninger kan fås hos Lene B. Jensen, mail: [email protected], telefon: 97510456 / 28145912

Kontakter


Emner


Livsstil