PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dansand-a-s-f%C3%A5r-ny-direkt%C3%B8r-24753

Dansand A/S får ny direktør

Pressemeddelelse august 23, 2018 Dansand Råstofudvinding Sandspecialist Organisationsudvikling Sandproduktion Birch Ejendomme Poul Konrad Beck Thomas Steen Hansen Direktionsskifte Poul Erik Beck

Addit, den 23.08.2018 – Efter mere end to års forberedelse fratræder Poul Konrad Beck pr. 31. august 2018 stillingen som administrerende direktør for Dansand A/S. Han bliver efterfulgt af nuværende viceadministrerende direktør, Thomas Steen Hansen.

Thomas Steen Hansen (tv) Poul Konrad Beck (th)

Samtidig vil Poul Konrad Beck blive indstillet som ny formand for Dansands bestyrelse, hvor han overtager posten fra Poul Erik Beck, der træder ud af bestyrelsen.

- Jeg har forberedt direktionsskiftet gennem mere end to år sammen med Dansands bestyrelse, og jeg er stolt over at Thomas Steen Hansen vil overtage stafetten. De facto har Thomas haft det daglige driftansvar for Dansand i mere end et år. CEO-rollen skal ses som en stadfæstning af hans nuværende position, siger Poul Konrad Beck.

Thomas Steen Hansen, der har en baggrund fra møbel- og detailbranchen i Danmark og Tyskland, har været ansat hos Dansand siden 2016, først som salgschef og siden maj 2017 som viceadministrerende direktør med ansvar for produktion, salg, marketing, back office og bogholderi.     

- Poul og jeg har haft god tid til at forberede direktionsskiftet, og vi føler os særdeles godt klædt på til vores nye rollefordeling. Vi har altid været enige om den strategiske retning for Dansand, og derfor vil der umiddelbart ikke ske ændringer i organisationen. Poul overlader en virksomhed i topform, og det er min plan at bygge videre på den platform, som Dansand allerede står på, udtaler Thomas Steen Hansen.

Som en direkte konsekvens af en årrække med høj vækst har Dansand gennemgået en omfattende organisationsudvikling med strømlining af interne processer og implementering af ny organisationsstruktur.

- Organisationen er blevet professionaliseret, og der er nu behov for at cementere denne professionalisme på tværs af hele værdikæden i virksomheden. Det har Thomas den rigtige profil til, siger Poul Konrad Beck.

Udover sin formandspost i Dansands bestyrelse vil den midtjyske erhvervsmand fremadrettet arbejde som aktiv ejer i en række af de selskaber, han har investeret i, herunder ejendomsudviklingsfirmaet Birch Ejendomme, hvor han tiltrådte som bestyrelsesformand i juni 2018.

Poul Konrad Beck vil herudover fungere som ambassadør for Dansand i eksterne sammenhænge, blandt andet som virksomhedens repræsentant i Dansk Industri og Danske Råstoffer.

Om Dansand

Dansand producerer 350.000 tons kvartssand om året i mere end 20 forskellige sorteringer. Dertil kommer en lang række specialprodukter. Sandet hentes op af den midtjyske undergrund og er resultatet af mere end 22 mio. års geologisk evolution.

Virksomheden er beliggende i Addit ved Brædstrup og beskæftiger 39 medarbejdere i produktion, produktudvikling, salg og administration.

Dansands produkter afsættes indenfor fire forretningsområder: Industri & Byggeri, Sport & Fritid, Gør-Det-Selv og Miljø. Inden for disse segmenter leverer Dansand produkter til en bred kundegruppe, herunder beton- og mørtelproducenter, sandblæsere, støberier, byggemarkedskæder, golfbaner, kommuner og vandrensningsprojekter.

I 2017 eksporterede Dansand A/S 45 procent af sin omsætning til Tyskland, Holland, Belgien, Norge, Sverige og England.

Dansand A/S er ejet af Sibelco Group (50 %) og PKB Holding (50 %).

Kontakter


Poul Konrad Beck

Administrerende direktør
Dansand A/S
pkb@d********* Vis...
+45 4******* Vis...

Thomas Steen Hansen

Vice administrerende direktør
Dansand A/S
tsh@d********* Vis...
+45 2******* Vis...

Emner


Dansand Råstofudvinding Sandspecialist Organisationsudvikling Sandproduktion Birch Ejendomme Poul Konrad Beck Thomas Steen Hansen Direktionsskifte Poul Erik Beck