PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/fordelen-ved-basist%C3%B8j-i-kl%C3%A6deskabet-24698

Fordelen ved basistøj i klædeskabet

Pressemeddelelse juli 17, 2018 Basic apparel Mode Basistøj Basic apparel strik

Vi har alle sammen forskellige, helt særlige stykker tøj i vores klædeskab, som ofte tager sig godt ud, sammensat med et enkelt og stilrent stykke basistøj - og så kan vi også altid hoppe i basistøj, når vi ikke ved, hvad vi skal stille op med garderoben.

Basis tøj er altid godt at have i klædeskabet, da det kan sættes sammen med det meste, og så er det altid en god redning, når man virkelig ikke ved, hvad man skal have på. 

Basistøj er en beskrivelse der dækker over de mere eller mindre nødvendige beklædningsgenstande, du bør have i dit klædeskab, for altid at kunne sammensætte et sæt tøj. Det drejer sig blandt andet om toppe, bluser, trøjer, skjorter, bukser og nederdele - alt sammen tøj, du ikke vil kunne bære alene, men som bør sammensættes, med et andet stykke tøj.

Basistøj er ofte tøj i meget neutrale nuancer og uden alt for meget mønster. Det er det tøj du altid kan ty til og som passer til stort set alt. Har du eksempelvis en meget spraglet nederdel, kan den tones lidt ned med en ensfarvet top. 

En anden fordel ved basistøj er, at det vil kunne bruges igen og igen, også selvom modebilledet skifter, netop på grund af dets enkle og stilrene udtryk. Derudover kan du naturligvis altid sammensætte det med andre genstande, som passer til moden, hvis du ønsker at give dit outfit lidt kant.  

Et eksempel på et mærke, der skaber enkelt og stilrent basis tøj er Basic Apparel. Her kan du blandt andet få Basic Apparel strik og bukser, som enten kan sammensættes med hinanden, eller med andre beklædningsgenstande. Med til en basisgarderob hører også enkle og stilrene kjoler i neddæmpede mønstre, der kan bæres for sig selv, når du er helt idéforladt, blandt andet kan du få en Basic Apparel kjole, som kan bæres i flere anledninger.

Emner


Basic apparel Mode Basistøj Basic apparel strik