PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/trendy-t%C3%B8j-til-kvinder-med-former-24695

Trendy tøj til kvinder med former

Pressemeddelelse juli 17, 2018 Mode Junarose Plus size Junarose tøj

Alle kvinder, uanset størrelse og former, skal have mulighed for at følge moden og tidens trends, uden at skulle gå på kompromis med deres påklædning - og dette er der heldigvis rig mulighed for i dag.

Der er i dag rigtig mange tøjproducenter og mærker, der har bevæget sig længere og længere væk fra at designe og producere tøj udelukkende i små størrelser, og i modeller der kun passer kvinder, hvis former er som de modeller, der bliver brugt til at fremvise tøjet. Mange producenter har erkendt, at langt over gennemsnittet af kvinder, ikke har samme størrelse og kropsbygning som de modeller der bliver brugt i modebilledet, og er derfor begyndt at producere tøj, der passer bedre til alle kvindekroppe og også i et bredere udvalg af størrelser. 

Samtidig ser vi efterhånden også en stigende tendens til, at langt færre mode- og tøjproducenter, benytter sig af de gængse slanke modeller, men i stedet er begyndt at benytte modeller med flere former - kvinder der minder mere om den gennemsnitlige kvinde. Dermed bliver det sandsynligvis også lettere for kvinder, at forestille sig selv i det forskellige tøj.  

Til trods for at flere og flere mærker i dag producerer tøj, i et langt større udvalg af størrelser og modeller, findes der naturligvis også flere producenter af tøj, specielt designet til kvinder med former - blandt andet producerer Junarose tøj til kvinder med former. Tøjet er designet efter tidens trends og samtidig så det vil klæde enhver kvinde med former.

At tøj i dag bliver designet efter tidens trends samt i flere størrelser, gør at ingen kvinde behøver gå på kompromis med at følge moden, uanset størrelse og former.

Det er altså blevet lettere for kvinder at se sig selv i det tøj, der bliver fremstillet i modebilledet grundet det øgede fokus på, at langt fra alle kvinder ligner de modeller, der ofte bliver brugt i modebilledet. 

Emner


Mode Junarose Plus size Junarose tøj