PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-partner-med-store-ambitioner-i-ambiti%C3%B8se-omgivelser-23929

Ny partner med store ambitioner. I ambitiøse omgivelser.

Pressemeddelelse september 14, 2017 Arkitektbranchen Ledelse Arkitektur Byggebranchen Forretningsudvikling Arkitektvirksomhed Partnerudvidelse

Arkitekt Søren Askehave indtræder nu som partner i JUUL|FROST Arkitekter for at konsolidere arkitektvirksomhedens solide fundament både nationalt og internationalt.

JUUL FROST Arkitekter

Et nyt kapitel. Og begyndelsen på noget endnu større.

Søren Askehave kommer med en bred erfaring i alle byggeriets faser særligt indenfor offentlige og private projekter i Danmark samt miljø og bæredygtighed. Den nye partnerrolle er dermed en stor personlig udviklingsmulighed for Søren Askehave. Og en stor forretningsmæssig udviklingsmulighed for JUUL|FROST Arkitekter.  

Nordjyde med kant og karakter.

Søren Askehave er en erfaren arkitekt uddannet fra Arkitektskolen i Århus og med 13 år hos C. F. Møller i Aalborg, hvorefter en stilling ved BIG blev springbrættet til at flytte til København. Siden 2014 har Søren Askehave udviklet JUUL|FROST Arkitekters danske platform og projekter gennem sin høje faglighed, strategiske evner samt sin insisteren på samarbejde med åbenhed og tillid. Søren Askehave har en kreativ, holistisk og pragmatisk tilgang til sit arbejde. 

Udvikler fremtiden ved at stille spørgsmål til det nuværende.

JUUL|FROST Arkitekter arbejder helhedsorienteret med tre udviklingsområder: BY+RUM+LANDSKAB | BYGNING+BEBYGGELSE | FORSKNING+UDVIKLING. For vi er overbeviste om, at kun ved at inddrage de bedste tværfaglige medarbejdere og metodiske tilgange, kan vi forbedre det nuværende og forme fremtiden. Altid med mennesket som omdrejningspunkt. 

www.juulfrost.dk 

Personer på fotoet.

Nederst til højre: Søren Askehave (partner)

Nederst til venstre: Flemming Frost (grundlægger og partner)

Øverst til højre: Helle Juul (grundlægger og partner)

Øverst til venstre: Søren Arildskov (partner)

Fotokreditering.

Uffe Weng

Emner


Arkitektbranchen Ledelse Arkitektur Byggebranchen Forretningsudvikling Arkitektvirksomhed Partnerudvidelse