PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/escape-room-vingsted-sl%C3%A5r-d%C3%B8rene-op-for-endnu-et-nyt-produkt-i-eventafdelingen-23858

Escape Room – VINGSTED slår dørene op for endnu et nyt produkt i eventafdelingen

Pressemeddelelse august 15, 2017 Teambuilding Event Personalepleje Kurser Escape room Samarbejde

Escape Room er VINGSTEDs nyeste event, som giver virksomheder og medarbejderne en anderledes og unik oplevelse. Forestil jer at blive spærret inde i 60 minutter i et rum, der oser af mystik, stemning og et originalt tema.

Eventen afvikles på konferencecentrets område i en 180m2 stor bygning, hvor de 3 rum giver plads til ca. 24 deltagere, der bliver ført tilbage til 2. verdenskrig og 1940’ernes Danmark og besættelsestiden. Lige fra avisen på bordet der fortæller om seneste nyt fra fronten, til telefonen med drejeskive, det blomstrede tapet og det gamle tøj, der hænger i skabet m.m.

For at komme ud skal deltagerne knække en række koder og gåder for at finde det sprængstof, som frihedskæmpere har gemt. Og I har kun en time til at gøre det, før Gestapo ankommer...I Escape Room gælder det om, at man som gruppe samarbejder om at løse et mysterium for at komme gennem rummet - og forhåbentlig have det rigtig sjovt undervejs.

Escape Room kan gennemføres som en enkeltstående aktivitet af 1 times varighed, men ønskes en mere omfattende aktivitet på 3 timer til større grupper, laver vi en samlet tematiseret pakke. Der får I foruden en tur i Escape Room også en udendørs GPS event (1 time), hvor ”frihedskæmperne” skal undgå besættelsesmagtens vagtposter samt en indendørs kodeopgave (1 time), hvor ”frihedskæmperne” skal knække kodede budskaber.


GPS event
Udstyret med tablets bliver deltagerne sendt afsted på en GPS mission, for at rekognoscere omkring ”fabrikken” – og planlægge en sabotageaktion. Opgaven har udformning som en historisk korrekt ”wiki”, hvor deltagerne gennem spørgsmål og udfordringer får faktuelle og historisk korrekte oplysninger om Vingsted i besættelsestiden.

KODE event
På bordet står en gammel militær trækasse, der rummer en række kodede budskaber, som deltagerne skal knække inden for den afsatte tid? Kan deltagerne mon opsnappe besættelsesmagtens hemmeligheder og nå at dechifrere de vigtige budskaber fra de allierede? Ifølge marketingchef Brian Runge har flere og flere virksomheder fået øjnene op for fordelene ved at krydre mødet eller konferencen med en aktivitet eller event, der er en anderledes form for personalepleje.
Konceptet er udviklet i samarbejde med Event Support v/Peter Dalsgaard, der oplyser, at det er den hurtigst voksende teambuilding aktivitet i verden.

Kontakter


Brian Runge

Salgs- og marketingchef
VINGSTED hotel & konferencecenter
br@vi********* Vis...
2015**** Vis...

Emner


Teambuilding Event Personalepleje Kurser Escape room Samarbejde