PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/v2c-regnskab-dobbelt-op-p%C3%A5-alle-poster-23778

V2C-regnskab: Dobbelt op på alle poster

Pressemeddelelse juni 22, 2017 Fairness Bygherrerådgivning Byggeledelse V2C regnskab 2016 Uvildighed Lars blaaberg Peer kisbye

V2C stormer frem med fordobling af omsætning, bruttofortjeneste, resultat og medarbejdere i virksomhedens tredje leveår

Uvildig bygherrerådgiver stormer frem
Lars Blaaberg (t.v.) og Peer Kisbye - stiftere og direktører i V2C, der med et nyt koncept for uvildig og værdiskabende bygherrerådgivning i virksomhedens tredie leveår fordoblede omsætningen til 26,5 millioner kroner og øgede antallet af medarbejdere fra 19 til 35.

- Vi har både i relation til omsætning, bruttofortjeneste, overskud og antal medarbejdere år for år mere end fordoblet vores aktiviteter og satte i 2016 nye milepæle med åbning af kontor i Århus og indvielse af nyt Valby-kontor.

Det er Peer Kisbye, direktør i og medstifter af V2C, der med et stolt tilbageblik gør status over udviklingen i den 3 år gamle virksomheden – en virksomhed, som med nye koncepter for uvildig rådgivning af bygherrer er rykket fra køkkenbord og idéskitse til selvfinansieret bygherrerådgiver med en sund og lønsom økonomi, 35 højt kvalificerede medarbejdere og en omsætning på 26,6 millioner kroner.

- Og, understreger Peer Kisbye, vi oplever et stort behov for uvildig bygherrerådgivning og markedet udviser stor interesse for vores ydelser. Vi har en stor tilgang af opgaver fra både eksisterende og nye kunder i hele landet, og vi forventer med afsæt i en aktuel ordrebeholdning på over 20 millioner kroner, at V2C parallelt med ansættelse af yderligere 15 nye medarbejdere i 2017 runder en omsætning på 40 millioner kroner.

Fairness og balance

Direktør Lars Blaaberg - V2C’s direktør og medstifter - supplerer:

- Vi har fra dag ét haft et skarpt strategisk fokus på udvikling af virksomheden, og vi har investeret massivt i at skabe og konsolidere et stærkt grundlag for fremtidig vækst.

- Men vi vækster ikke for vækstens skyld. Vi ser værdiskabelse for både medarbejdere og kunder som en afgørende del af vores troværdighed, og vi takker som uvildig rådgiver altid nej til opgaver, hvis vi ikke kan skabe værdi for bygherren og hans byggeprojekt.

- Vi kalder det ’fairness’, og ’fairness’ udgør sammen med vores vækststrategi firmaets bærende værdigrundlag og understøtter i alle vores gøremål den kultur og arbejdsform, vi ønsker at fremme både i byggebranchen som helhed og i vores egen organisation, som vi for øvrigt med succes har organiseret omkring en fire-dages-arbejdsuge.

- Værdigrundlag og vækststrategi er virksomhedens DNA-streng – en DNA-streng hvor værdier og vækst indgår i en gensidigt afhængig og robust symbiose, der konstant næres, udvikles og implementeres af medarbejderne i tæt samspil med opgaverne, pointerer Lars Blaaberg.

Opgaver landet rundt

Peer Kisbye tilføjer, at V2C’s vækst er fordelt på alle virksomhedens kerneområder fra uvildig entreprenørgranskning over projekterings- og byggeledelse, til cost- og timeplanning, claims management samt lean commissioning, og slutter:

- Gennem det seneste år har vi med en målrettet indsats vundet solidt fodfæste som uvildig byggerådgiver på en stribe kommunale byggeopgaver, og vores referenceliste opgaver for landets største bygherrer i både offentligt og privat regi.

- Vi opererer i hele markedet som uvildig rådgiver på både almene og private boligbyggerier, erhvervs- og sundhedsbyggerier, undervisningsbyggerier og udviklingsprojekter, og i dag har vi opgavenåle på kortet i alle egne af landet fra Bornholm til Nordjylland.

Rammetekst:

V2C, der tilbyder værdiskabende, uvildig bygherrerådgivning til offentlige og private bygherrer og projektejere, har lukket sit tredje regnskabsår 2016 med en fordobling af omsætningen til 26,6 millioner kroner og en fordobling af medarbejderne fra 19 til 35.

I dag tæller V2C 38 medarbejdere, og virksomheden forventer - med baggrund i den aktuelle ordrebeholdning - i 2017 at runde en omsætning på 40 millioner kroner og 50 medarbejdere.

Nøgletal:

Mio. kroner

2016

2015

Nettoomsætning

26,6

12,5

Bruttoresultat

22,3

10,4

Resultat før skat

1,4

0,8

Årets resultat

1,0

0,6

Egenkapital

1,8

0,9

Antal medarbejdere

35

19

Billedtekst:

- Vi er selvfølgelig stolte over, at vi med vores nye koncept for uvildig og værdiskabende bygherrerådgivning har formået at opbygge en økonomisk sund rådgivervirksomhed, der med afsæt i klart formulerede ’fairness-værdier’ samt en målrettet vækststrategi år for år har kunnet fordoble aktiviteterne, konstaterer V2C’s stiftere og partnere Lars Blaaberg (til venstre) og Peer Kisbye i en kommentar til V2C’s netop afsluttede regnskab for 2016.

Kontakter


Emner


Fairness Bygherrerådgivning Byggeledelse V2C regnskab 2016 Uvildighed Lars blaaberg Peer kisbye


3-årig bygherrerådgiver stormer frem
- Vi er selvfølgelig stolte over, at vi med vores nye koncept for uvildig og værdiskabende bygherrerådgivning har formået at opbygge en økonomisk sund rådgivervirksomhed, der med afsæt i klart formulerede ’fairness-værdier’ samt en målrettet vækst-strategi år for år har kunnet fordoble aktiviteterne, konstaterer V2C’s stiftere og partnere Lars Blaaberg (til venstre) og Peer Kisbye i en kommentar til V2C’s netop afsluttede regnskab for 2016.
Hent | 0,59 MB | 934 x 1346 | .jpg

Uvildig bygherrerådgiver stormer frem
Lars Blaaberg (t.v.) og Peer Kisbye - stiftere og direktører i V2C, der med et nyt koncept for uvildig og værdiskabende bygherrerådgivning i virksomhedens tredie leveår fordoblede omsætningen til 26,5 millioner kroner og øgede antallet af medarbejdere fra 19 til 35.
Hent | 0,54 MB | 875 x 1186 | .JPG

Zip og hent alle filer