PressPort logo
https://www.pressport.com/se/news/pressreleases/damma-av-din-karri%C3%A4rutveckling-23284

Damma av din karriärutveckling

Pressmeddelande december 29, 2016 Inspiration E-learning Utveckling Ledarskap Ledarskapsutveckling Probana Ledare Kunskap Karriär Karriärutvecking Mini MBA CBA

Det krävs ny kunskap, inspiration och konkreta verktyg för den som vill klättra på karriärstegen. Bra ledare törstar efter ny kunskap och knowhow, och har inte tid att sitta fastspända vid en skolbänk. De vill snarare tillgodogöra sig kunskap när det passar in i deras hektiska vardag.

Vi på Probana spenderat år och resurser på att etablera och vidareutveckla en flexibel utbildningsform som fokuserar på verkligheten. Vår Mini MBA och CBA är därför flexibel och baserad på ett tidskrävande kompendium som matchar de behov dagens ledare har, eller kommande ledare som vill nå sina karriärs- och företagsmål. Med en flexibel utbildning tillägnar du dig ny kunskap utan att det kräver att du är borta från arbetet, familjen och fritiden.

Kvalitetslyft är ett gemensamt ansvar

Framtidens tillväxt och välfärd är beroende av vår arbetsstyrka och kunskap, som kan hålla sig kvar i en globaliserad värld där konkurrens från både öst, väst, syd och nord är hård och under konstant förändring.

Det är ett gemensamt ansvar att vidareutbilda individer men ansvaret ligger först och främst hos alla oss som erbjuder vidareutbildningar till ambitiösa människor. Ett ansvar som handlar om att känna de ambitiösa individernas behov och utmaningar. Det är ett ansvar som handlar om att kunna erbjuda en unik utbildningsform till de som vill kunna få en karriär, ett privatliv och studier att hänga ihop. Det är dessutom ett ansvar som också handlar om att damma av de något mer traditionella utbildningsformerna och kunna erbjuda flexibilitet.

Att få ett ledararbete och ett aktivt privatliv att hänga ihop kan vara en utmaning för alla. Hos Probana har vi därför utvecklat en helt speciell utbildningsform som primärt består av en e-learningplattform där undervisningsmaterialet finns lättillgängligt. Vår flexibla utbildningsplattform har vi utvecklat eftersom vi tar ansvar och vi tar ledarna och verksamheternas vardag på allvar. Undervisningen ska därför kunna tillhandahållas när det passar den enskilde ledaren och inte när det passar oss.

Gränslös utbildning

Vi på Probana har varit med och kompetensutvecklat toppledare, mellanledare och morgondagens ledare från både privata och offentliga verksamheter. Detta vill vi fortsätta med under många år framöver och vi vill löpande öppna upp för våra utbildningar runt omkring i landet och i världen.

Det är ett gemensamt ansvar att vidareutveckla ledare att hantera morgondagens svenska och internationella utmaningar. Ett ansvar som vi på Probana vill fortsätta bidra till genom att erbjuda vidareutbildningar baserade på tidssparande e-learning och inspiration från några av landets klokaste och mest framstående individer. Vi har bevisat vårt värde i mer än 20 år och vi vill fortsätta bidra med att utveckla skarpa individer som kan leda, motivera och skapa tillväxt i en tid där bra medarbetare kräver bra ledare, och där bra ledare kräver ny kunskap.

Ämnen


Inspiration E-learning Utveckling Ledarskap Ledarskapsutveckling Probana Ledare Kunskap Karriär Karriärutvecking Mini MBA CBA