PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/gaven-til-manden-der-klarer-alt-23020

Gaven til manden, der klarer alt

Pressemeddelelse december 1, 2016 Gaver Multi-værktøj Leatherman

Nyt multi-værktøj er altid med – og ser godt ud

1183 1

Nu er der endelig en stærk gaveidé til manden, der har alt – og klarer alt. Tread fra Leatherman er et multi-værktøj med 29 forskellige funktioner, samlet i et flot designet armbånd af stål.

Mange vil mene, at Tread er den første værktøjskasse, der ser godt ud. De 10 led med bits, topnøgler, umbrako, skruetrækkere, pakkeopsprætter, oplukker, SIM-kort fjerner m.m. kan skiftes efter ønske. Og armbåndet fås både i rustfrit stål og i matsort DLC, Diamond Like Carbon.

Altid med – også på fly
Armbåndets store fordel – at det altid er med – klarer mange situationer. Med håndværk, gør-det-selv, cykel, motor-cykel, bil, båd, camping, jagt, fiskeri m.v. Det er bare at smøge ærmet op og vælge det rigtige værktøj.

Tread fremstilles i USA af Leatherman, der er verdenskendt for sine multi-værktøjer. Designet er specielt, så armbåndet kan medbringes på fly og andre steder, hvor der er sikkerhedskontrol. Og 25 års garanti understreger den ekstraordinære kvalitet.

Nye led og funktioner
Leatherman udvikler løbende nye led og funktioner – i efteråret 2016 introduceres 5 nye led med værktøjer i millimeter – så gaven kan gøres endnu bedre ved næste fødselsdag, juleaften eller Fars dag.

Armbåndet sælges gennem udvalgte forhandlere og er set fra kr. 1.599 kr. Forhanderliste og mere info findes på www.leatherman.dk

Emner


Gaver Multi-værktøj Leatherman