PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/studenterhue-n%C3%B8glering-13287

Studenterhue nøglering

Pressemeddelelse april 13, 2012 Livsstil

En eksklusiv og mindeværdig gave til den nybagte student……

IMG 1258 Bordeaux

Der ligger mange års skolegang bag, når de unge mennesker springer ud som studenter. Endelig er de klar til at komme videre ud i verden, hvad enten det forgår med oplevelser, et job eller videre uddannelse.

Et dejligt minde fra dagen
Der er mange traditioner forbundet med det at blive student – påsætning af studenterhuen, translokation, hestevognskørsel osv. – og ikke mindst studentergaverne, som gerne må være et bevaringsværdigt minde.

Personlig gaveidé
Studenterhue nøgleringen fra Nordahl Andersen er lavet i stål og leveres med 4 forskellige ring-farver, så den kan bruges til studenter fra hhv. STX, HF, HHX og HTX. Den kan gøres meget personlig med en indgravering med f.eks. navn og årstal.

Eksklusiv gave
Den nye studenterhue nøglering fra Nordahl Andersen er en eksklusiv gave, som kun fås hos landets guldsmede. Den leveres i en stilfuld æske til opbevaring og ser flot ud på gavebordet.

Fakta
Produkt:Studenterhue nøglering i stål med 4 ring-farver til hhv. STX, HF, HHX og HTX. Kan graveres.
Pris:Vejledende udsalgspris: kr. 249,-/stk.
Producent: Nordahl Andersen

Notits tekst
En eksklusiv og mindeværdig gave til den nybagte student-Den nye studenterhue nøglering fra Nordahl Andersen er en smuk og eksklusiv studentergave, som kan gøres meget personlig med en indgravering af navn og årstal – en gave man kan have glæde af i mange år. Nøgleringen forhandles hos de fleste af landets guldsmedeforretninger. Vejl. pris kr. 249,-/stk.

Om Nordahl Andersen
Nordahl Andersen er en handelsvirksomhed, der er specialiseret i salg af dåbsartikler, julepynt og smykker. Produkterne sælges til de fleste af landets guldsmedebutikker. Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til udsmykninger og til forskellige gaveanledninger i livet.

Kontakt hos Nordahl Andersen
Eva Helbo – Tlf. 66 11 17 00 – email: [email protected]

Emner


Livsstil