PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/contacts/nis-boile-christensen-8688

Nis Boile Christensen

Kontaktperson
Ansvarlig for digitalisering og FM, Cand.Scient.Techn. i Bygningsinformatik
BIM Equity A/S
nb@bi******** Vis...
2893****** Vis...
https://bimequity.dk

Pressemeddelelser


LE34 og BIM Equity indgår strategisk partnerskab

Pressemeddelelse februar 21, 2019
LE34 og BIMeqt 02 LE 34, Danmarks største landinspektørfirma, og rådgivervirksomheden BIM Equity indgår strategisk partnerskab om opmåling og 3D-modellering af eksisterende ejendomme.

BIM Equity bliver central aktør i stort EU-finansieret forskningsprojekt om energirenovering

Pressemeddelelse februar 12, 2019
ENCORE BIM EQUITY 01 ENCORE er et EU-finansieret forskningsprojekt, der skal udvikle nye metoder til dataindsamling til brug for energirenoveringer af eksisterende bygninger. BIM Equity er en del af et Pan-Europæisk konsortium, der gennem de næste tre år skal udvikle en ny dataindsamlingsmetode, der gør det muligt at optimere anvendelsen af BIM i forbindelse med renoveringsprojekter.

Ny bygherreportal gør projektdata til brugbare driftsdata

Pressemeddelelse november 5, 2017
BIM E Foto Tom Lindboe Bygherreportalen.dk sikrer danske bygherrer brugbare data til drift og vedligehold ved at hjælpe dem med at stille de rigtige IKT- og BIM-krav, når de udbyder bygge- og renoveringsprojekter. Portalen er et samarbejde mellem fm3.dk og BIM Equity og fokuserer på værktøjer og paradigmer, der medfører, at data til driften struktureres gennem projekt og udførelse.

Campus Vejle optimerer drift og vedligehold

Pressemeddelelse juni 20, 2017
Campus Vejle FM01 Indførelsen af BIM-baseret Facility Management sparer ressourcer og optimerer drift og vedligehold på Campus Vejle.

BIM Equity digitaliserer 26.500 m2 bygninger på Campus Vejle

Pressemeddelelse april 29, 2016
Campus Vejle #2 Campus Vejle har hyret BIM Equity til at digitalisere deres eksisterende bygninger. Opgaven omfatter 26.500 m2 og indebærer både konvertering af 2D tegningsmateriale til BIM samt direkte opmåling til BIM.

Egedal Kommune vælger BIM-baseret Facility Management system

Pressemeddelelse maj 31, 2015
BIM Equity EgedalFM 01 Som en del af deres ejendomsstrategi har Egedal Kommune valgt ArchiFM til drift og vedligehold af deres 221.000 m2 store ejendomsportefølje. ArchiFM er et BIM-baseret Facility Management system, der anvender BIM-modellernes data til at optimere arealforvaltning samt drift og vedligehold af bygninger. BIM Equity er forhandler af ArchiFM og faciliterer digitalisering og implementering af det digitale FM-system i Egedal Kommune.