PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/vinn-mulighet-til-%C3%A5-oppn%C3%A5-dr%C3%B8mmejobben-din-15798

Vinn mulighet til å oppnå drømmejobben din!

Press release mai 16, 2013 Education

Nå har du muligheten til å vinne et valgfritt, yrkesrettet kurs og ta ett steg nærmere drømmejobben. Ta et bilde som illustrerer drømmejobben og vinn et gratis nettkurs i dag!

Vi hjelper deg på veien mot drømmejobben
Etter en lang og kald vinter, er våren endelig her for fullt. Dette gir oss ny energi og inspirasjon. Benytt denne energien til å legge nye fremtidsplaner.Om du mangler fagkompetanse for å kapre drømmejobben, er tiden kanskje inne for å skaffe seg ny kompetanse? Med korte yrkesrettede kurs, har du muligheten til å ta ett steg nærmere drømmejobben.NKI Nettstudier ønsker å bidra til dette ved å gi bort et valgfritt, yrkesrettet kurs til en heldig vinner. NKI Nettstudier tilbyr en rekke yrkesrettede kurs, innen mange forskjellige fagområder.

- Våre kurs kan bidra til å gjøre deg tryggere i din nåværende jobb, eller skaffe deg kompetanse til å gå i en helt ny retning. Kursene krever ingen forkunnskaper og du får raskt praktiske ferdigheter som kan gi deg et karriereløft, sier Wenche Halvorsen, Administrerende direktør hos NKI Nettstudier.  Det fine med nettstudier er at du kan studere når, og hvor du vil og at det lett lar seg kombinere med jobb- og familieliv. Finn frem kameraet og bli med på konkurransen i dag!

 

Konkurranseregler
Ta et bilde som illustrerer din drømmejobb, og del det med oss på Instagram. Merk bildet med #NKI_drømmejobben. Da er du med i konkurransen om å vinne en valgfri, yrkesrettet utdanning for inntil 15. 000,- hos NKI Nettstudier. Vi setter pris på kreative og humoristiske bidrag, så her er det bare å slippe fantasien løs.

Ditt bilde og kontaktinformasjon må sendes til [email protected] for å være med i trekningen. Om du ikke bruker Instagram, kan du sende inn et bilde til oss på e-post. Bildene må sendes inn innen 24. mai 2013, og vi plukker ut den heldige vinneren 27. mai 2013.


Om NKI Nettstudier
NKI ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største nettskole. I 2007 ble selskapet en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, som er blant Skandinavias største private leverandør av utdanning og kursvirksomhet. NKI Nettstudier satser hardt på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder i verdensklasse. 

NKI Nettstudier har et fullverdig tilbud på fagskole-, høyskole- og universitetsnivå, og tilbyr studier og kurs fra noen av verdens beste skoler og utdanningsinstitusjoner.

Contacts


Subjects


Education