PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/trening-gir-bedre-ledelse-22797

Trening gir bedre ledelse

Press release juli 20, 2016 Probana Fysisk trening Mini MBA Lederskap Langsiktige mål

Fysisk trening er noe vi alle har godt av og behøver. I en stillesittende kontorhverdag er trening blitt nøkkelen til energi, en sterk psyke og høyere prestasjonskapasitet. Med andre ord tre svært viktige egenskaper å besitte for både medarbeidere og ledere.

Createsend6

Gjennom å trene aktivt, forbedrer vi ikke bare kondisjon og muskelstyrke, men også en rekke andre aspekter som er viktig for en god helse. Som leder og sjef opplever man ofte en stressende arbeidshverdag med mange baller i luften. Fysisk trening er med på å forebygge og motvirke stress, fordi kroppens indre funksjoner styrkes. Noe som gir forbedret blodsirkulasjon, sterkere immunforsvar, samt å ha effekt på minne og innlæring.

God trening og god ledelse går hånd i hånd. Som du trener, bør du lede, og vice versa. Innen trening er det viktig å ha tydelige mål. Det samme gjelder innen ledelse og lederskap. Er du tydelig ovenfor dine medarbeidere? Vet de konkret hva og hvor virksomheten vil?

For å oppnå best mulig treningsresultat og få så mye som mulig ut av treningen, er det viktig å være effektiv, men også å ha fokus på teknikk. For å få det beste resultat ut av deg selv, dine medarbeidere og din virksomhet bør du i ditt lederskap skal tenke i samme baner.

Mange har en tendens til å trene i perioder, noe som innebærer at treningen blir kortsiktig. For å få de beste resultatene bør vi imidlertid etterstrebe og bygge opp og holde treningen i gang på et langsiktig plan. Det samme prinsippet bør ligge til grunn for din ledelse. For et holdbart og godt lederskap er det nødvendig med tydelige og langsiktige mål.

Dette er kun noen få punkter for hvordan du kan styrke ditt lederskap. Ønsker du å videreutvikle deg som leder og få et kompetanseløft som kan ta deg, dine medarbeidere og virksomheten til nye høyder? Les mer om vår Mini MBA og innholdet i de ulike modulene påwww.probana.no

Subjects


Probana Fysisk trening Mini MBA Lederskap Langsiktige mål