PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/the-regent-berlin-hotels-fischers-fritz-f%C3%A5r-2-michelin-stjerner-for-tredje-%C3%A5r-i-tr%C3%A6k-8469

The Regent Berlin Hotels "Fischers Fritz" får 2 Michelin-stjerner for tredje år i træk

Press release november 23, 2009 Lifestyle

For tredje år i træk har restauranten "Fischers Fritz" på hotellet The Regent Berlin fået to stjerner i Michelin Guiden. Restauranten har dermed opretholdt sin position som Berlins eneste restaurant med to Michelin-stjerner, som restauranten har fået for sit klassiske, franske køkken med et moderne tvist.

I efteråret 2007 blev Christian Lohse for første gang belønnet for sit håndværk og sin perfektion, da han blev den første Berlin-kok i 13 år, som blev belønnet med to Michelin-stjerner.

"Jeg er rigtig glad for at fejre denne ærefulde begivenhed med Christian Lohse og hans team," siger Stefan Athmann, der er daglig leder i The Regent Berlin. "Det er imponerende at holde på to Michelin-stjerner tre år i træk, og det giver os alle stor motivation til at fortsætte og strække os endnu længere i vores stræben efter perfektion."

Ved at opretholde de to Michelin-stjerner for tredje år i træk bekræfter Christian Lohse sin position som en af Tysklands mest anerkendte kokke. Forud for sit engagement på The Regent Berlin Hotel har han arbejdet flere andre kendte steder, såsom "L’Espérance" i Vezelay, "Guy Savoy" i Paris og "The Dorchester" i London, hvor han blandt andet var personlig kok for sultanen af Brunei.

Menuen på "Fischers Fritz" er en kunstnerisk og moderne tilgang til franskinspireret mad med udsøgte delikatesser som fisk og skaldyr. Retter præget af høj kvalitet med ferske produkter har gjort The Regent Berlins gourmetrestaurant til et valfartssted for gourmeter.

Gæster kan nyde Christian Lohses exceptionelle mad på The Regent Berlin, Charlottenstrasse 49, D-10117 Berlin, hver dag fra 12 til 14 og fra 18.30 til 23.30. Bestillinger modtages på tlf. +49 (0) 30 20 33 63 63 eller på www.fischersfritzberlin.com.

Om Radisson Blu

Radisson Blu Hotels & Resorts (tidl. Radisson SAS) er en del af Rezidor Hotel Group og driver over 155 hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika. Blandt andet finder du Radisson Blu-hoteller i Oslo, London, København, Stockholm og Gøteborg.

Om Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er en af de hurtigst voksende hotelkæder i verden. Koncernen har en portefølje på mere end 380 hoteller i drift og under udvikling med tæt på 81.000 rum i 59 lande. Rezidor driver varemærkerne Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Mellemøsten og Afrika. Under en global licensaftale med det klassiske italienske modehus Missoni driver og udvikler Rezidor også den nye livsstilshotelkæde, Hotel Missoni.

Contacts


Christiane Reiter

Director Corporate Communication
Radisson Blu Hotels & Resorts
Chris************************ Reveal...
+32 2********** Reveal...

Subjects


Lifestyle