PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/tenn-opp-og-nyt-varmen-lenge-24037

Tenn opp og nyt varmen lenge

Press release november 1, 2017 Vedkubber Varmen

Lotus Jubilee 35 rommer vedkubber på opptil 50 cm

1266 Jubilee 35 miljoe

Nå gir et dansk kraftverk blant peisovner deg hygge og varme enda lenger. Jubilee 35 fra Lotus er løsningen når du ønsker en ovn for ekstra store vedkubber – og nøyaktig kontroll over varmen. Denne ovnen er designet med et så stort brennkammer at den tar opptil 50 cm lange trekubber, og derfor har den kapasitet til å holde et stort boareal oppvarmet i mange timer.

 

Behagelig varme som er lett å styre

Den store fordelen med å kunne fyre med store stykker tre, er at du ikke behøver å passe på ovnen så mye.

Varmen styres av Comfort Air Control-systemet som ved hjelp av alle innstillingene på luftspjeldet gjør det enkelt å finne en stabil og behagelig temperatur.

Selve forbrenningen er en av markedets reneste med de laveste utslippene fordi  forbrenningskammeret er utformet med Lotus’ spesielle ECO Clean Burn Technology. Det sikrer også full utnyttelse av treet.

 

Slank design med vekt på ytelse

Det slanke designet er fornyet med en topplate, som er kraftigere, avrundet og gir ovnen et mer komplett utseende. Styrehåndtakene er plassert over døren til vedrommet, som har plass til opptenningsmaterialer og tilbehør.

Jubilee 35 har en ytelse på 7 kW kapasitet til 130 m2 boligareal og langvarig varmeavgivelse på grunn av ovnens vekt på nærmere 200 kg. Betjeningen er behagelig med varmeisolerende silikon på ovnens håndtak og luftspjeld.

Sett priset fra NOK 21 885 og finnes i stål, kleberstein og Indian Night – alle i sorte nyanser.

Mer informasjon og nærmeste forhandler finner du på www.lotusstoves.com

Prisene er uendret for alle varianter av Jubilee 35, til tross for ovnens markante
forbedringer.

Contacts


Subjects


Vedkubber Varmen