PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/ta-probana-business-schools-mini-mba-og-styrk-dine-lederegenskaper-20082

Ta Probana Business Schools Mini MBA og styrk dine lederegenskaper

Press release april 7, 2015

Kunnskap er viktig for mange foretak og ikke minst når foretakets overlevelse står på spill

400 05685934a


For deg som allerede er en etablert leder, for deg som er ny i rollen som leder, eller for deg som kan tenke deg å ta skrittet videre og få mer ansvar og tillit – for akkurat deg er Probanas Mini MBA utdanningsforløpet du trenger for å utvikle deg som en sterk, kunnskapsrik og profesjonell leder.

Sammen med andre kursdeltakere fra noen av Norges største firmaer kan du styrke dine kunnskaper innenfor ledelse. Populære og dyktige undervisere står for undervisningen på kursdagene og inspirerende og engasjerte foredragsholdere bidrar med innspill og spennede tanker, ideer og erfaringer fra deres liv og virke.

Temaer som verdibasert ledelse, resultatorientert ledelse og personalledelse og psykologi er alle del av den populære utdanningen som kan tas i Oslo, Bergen og Stavanger. Du vil lære hvilke faktorer som kan være med på å skape verdi som leder i din virksomhet, hvordan dine ansatte ser på din ledelsesstrategi og hva slags måter man kan motivere sine ansatte på til å både levere gode resultater, men også for å trives på arbeidsplassen.

Vår undervisning er bygget opp om metoden ’blended learning’, hvor digitale undervisningsmetoder kombineres med undervisningsdager. Det danner grunnlaget for vårt tettpakkede kursforløp, hvor e-learning sammen med kursdeltakernes kompetanseprofiler sikrer at alle begynner på samme nivå.

Vis dine ansatte at du er villig til å investere i deres og bedriftens fremtid. Skaff deg kunnskap og kvalitetssikre deg overfor dine kunder og lær hvilke ledelsesstrategier som fungerer best i din bedrift. Les mer om Probanas Mini MBA her.