PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/ta-opp-fag-og-f%C3%A5-generell-studiekompetanse-22808

Ta opp fag og få generell studiekompetanse

Press release juli 27, 2016 Nettstudier NKI Videregående skole Vgs Nki nettstudier Generell studiekompetanse Utdanning

Fikk du ikke søkt på høyere utdanning i år på grunn av manglende generell studiekompetanse, eller var ikke karakterene gode nok for å komme inn på drømmestudiet?

Viktig å fullføre videregående opplæring

Tall fra Utdanningsforbundet, viser at av alle som starter på videregående opplæring, er det hele 30 % som ikke har fullført fem år senere. Dette begrenser mulighetene for videre utdanning og karriere. Fullført videregående opplæring blir som regel vurdert som et minimum av utdanning for å få til en vellykket inngang og senere karriere i arbeidslivet.

Generell studiekompetanse
Ikke alle er like motiverte når de begynner på videregående skole etter 10 års skolegang. Heldigvis er det aldri for sent å ta opp fag og forbedre karakterene fra videregående skole.

Generell studiekompetanse er inngangen til opptak ved høyskoler og universitet. Mange mangler, av forskjellige grunner, denne kompetansen, og står da uten mulighet til å ta høyere utdanning. Hos NKI Nettstudier kan du på en rask og effektiv måte ta opp de fagene du mangler eller har svake karakterer i, slik at du kan komme inn på studiet du ønsker.

Ta opp fag med nettstudier
NKI Nettstudier tilbyr alle fag som kreves for å få generell studiekompetanse. - Enten du ønsker å ta alt, eller kun mangler enkeltfag er det aldri for sent. Vi kan hjelpe deg med å fullføre, sier Wenche Halvorsen, administrerende direktør ved NKI Nettstudier. Eksamen avlegger du som privatist ved nærmeste videregående skole. NKI Nettstudier tilbyr både generell studiekompetanse, fordypning i realfag og påbygning til generell studiekompetanse, og har personlige studieledere og faglærere som hjelper deg underveis, slik at du lettere når dine mål.

 

Om NKI Nettstudier
NKI ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største fagskole på nett. I 2007 ble selskapet en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, som er blant Skandinavias største private leverandør av utdanning og kursvirksomhet. NKI tilbyr i dag mer enn 350 studiemuligheter innen de fleste fagområder.

Følg NKI på blogg, Facebook og Instagram

Contacts


Subjects


Nettstudier NKI Videregående skole Vgs Nki nettstudier Generell studiekompetanse Utdanning