PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/stadig-flere-opplever-farlige-situasjoner-med-mobilbruk-i-bil-17933

Stadig flere opplever farlige situasjoner med mobilbruk i bil

Press release april 3, 2014 Forsikring Codan forsikring Bilforsikring Forsikringsselskap

33 prosent av norske bilførere har opplevd farlige situasjoner under kjøring som følge av egen eller andres mobilbruk, ifølge en fersk undersøkelse gjennomført for Codan Forsikring. Tilsvarende undersøkelse i fjor viste at da hadde hver fjerde opplevd farlige situasjoner.

Codan Forsikring mobilbruk

Undersøkelsen ble gjennomført av analyseselskapet YouGov tidligere i vinter, med mer enn 1000 respondenter. Av tallene går det frem at menn i større grad enn kvinner sier de har opplevd farlige situasjoner i trafikken som følge av egen eller andres mobilbruk. Aldersgruppen 35-49 er den som oftest har opplevd farlige situasjoner. Tilsvarende undersøkelse i fjor viste at da hadde hver fjerde opplevd farlige situasjoner.

–      Selv om forbudet mot å bruke mobil under kjøring ble innført fjor, ser vi at ennå flere nå opplever farlige situasjoner. Dette er nedslående, og vitner om dårlige holdninger, sier Hanne Steffensen, skadesjef motor i Codan Forsikring.

Les fullstendig pressemelding på news.codanforsikring.no

For mer informasjon, kontakt:

Mari Bræin Faaberg, informasjonssjef Codan Forsikring

Mobil: +47 94 52 44 96

E-post: [email protected]

Om Codan Forsikring

Codan er et av Skandinavias største forsikringskonsern og tilbyr skadeforsikringer til både privat- og bedriftskunder i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge. Forsikringene tilbys primært gjennom nasjonale varemerker som Codan i Danmark og Norge og Trygg-Hansa i Sverige, men drives av en nordisk organisasjon som er tett forankret med det globale forsikringskonsernet RSA. Codan-konsernet er 100 % eid av RSA, og Codan er i dag en viktig hjørnestein i det internasjonale forsikringskonsernet med ca. 20 millioner kunder i flere enn 140 land. RSA har ca. 23.000 medarbeidere fordelt på 28 land over hele verden. 

Mer info på: www.codanforsikring.no eller wikipedia.org/Codan-Forsikring

Følg oss på:

www.facebook.com/CodanForsikringNorge 

www.twitter.com/codan_norge

https://plus.google.com/+CodanforsikringNo

Contacts


Subjects


Forsikring Codan forsikring Bilforsikring Forsikringsselskap