PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/slik-oppfyller-du-ingeni%C3%B8rdr%C3%B8mmen-14678

Slik oppfyller du ingeniørdrømmen!

Press release desember 5, 2012 Education

Drømmer du om å bli ingeniør? Tjuvstart på studiene allerede i år! Behovet for ingeniører og sivilingeniører er stort, både nå og i fremtiden.

Ta forkurs

I følge bransjen selv er behovet stort, og det utdannes langt fra nok ingeniører. Etter fem års studietid ved NTNU i Trondheim eller tre års studier hos NITH, kan kommende ingeniører og sivilingeniører slik situasjonen ser ut i dag, nærmest velge og vrake i jobber.

Kanskje søkte du på NTNU eller NITH i år, men kom ikke inn? Det er ingen grunn til fortvilelse. Du kan tjuvstarte på studiene allerede nå, i stedet for å vente til neste år. Ved NKI Nettstudier kan du ta forkursene i fysikk og matematikk som kreves før du går i gang med ingeniør- eller sivilingeniørutdanningen din. Disse kursene kan kvalifisere deg for studier både hos NITH og NTNU, samt andre høyskoler som tilbyr ingeniørstudier.

Studietilbudet hos NKI Nettstudier forutsetter at du har generell studiekompetanse fra før. Forkurset dekker fagene matematikk og fysikk i ny læreplan for forkurs til ingeniørutdanning og maritim høgskoleutdanning, anbefalt av Utdannings- og forskningsdepartementet.

Høgskolepapirer

-Tar du Forkurs for Bachelor ingeniør, kommer du raskt i gang med studiene, og du får samtidig en smakebit på hva som venter deg de neste årene, sier Per Dillevig, fagsjef ved NKI Nettstudier.

Forkurset er spesielt rettet mot de som har yrkesutdanning og praksis eller generell studiekompetanse fra før, og som trenger nettopp denne fordypningen for å søke opptak til høyere utdanning. NITH har ansvar for det faglige innholdet og eksamen, og utsteder eksamenspapirene. Gjennom dette forkurset får du dermed et nyttig vitnemål fra en anerkjent høgskole.

Om NKI Nettstudier
NKI Nettstudier ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største nettskole. I 2007 ble selskapet en del av utdanningsgruppen Anthon B Nilsen Utdanning AS (ABNU). ABNU er den ledende aktøren i Norge innenfor private høyskoler, fagskoler og nettstudier. NKI Nettstudier satser hardt på å legge til rette for fleksibel utdanning for alle .

NKI Nettstudier har et fullverdig tilbud også på høyskole- og universitetsnivå, og vi tilbyr studier og kurs fra noen av verdens beste skoler og utdanningsinstitusjoner.

Contacts


Subjects


Education