PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/saxo-bank-overtager-40-af-dansk-it-virksomhed-med-kontorer-i-indien-og-ukraine-8296

Saxo Bank overtager 40 % af dansk IT virksomhed med kontorer i Indien og Ukraine

Press release november 2, 2009 Economy

Saxo Bank vil sætte fart i udviklingen af bankens handelssystemer.

Saxo Bank, der specialiserer sig i onlinehandel og investering, annoncerede i dag, at banken har købt 40 % af Initto, den danskejede software- og IT-serviceleverandør. Initto har ca. 200 medarbejdere primært i Indien og Ukraine, og overtagelsen af Initto gør Saxo Bank i stand til fortsat at understøtte og sætte fart i udviklingen af dets handelssystemer.

Saxo Bank har udviklet fire specialiserede og integrerede handelsplatforme, der er indrettet til at opfylde finansielle investorers og valutahandleres skiftende behov og krav: SaxoTrader, som kan downloades, den webbaserede SaxoWebTrader, den kompakte SaxoMiniTrader samt SaxoMobileTrader, der kan anvendes via mobiltelefon.

Administrerende direktør for Initto, Mikael Munck, siger: "Initto leverer et bredt udvalg af kundetilpassede IT-services og softwareudviklingsløsninger til kunderne. Vi har haft stor succes med at tilbyde og integrere vores services i kundernes virksomheder. Vi tilbyder kunderne serviceydelser fra et bredt udsnit af internationale specialister med fokus på levering af løsninger i topkvalitet, således at kunderne kan fokusere på deres kernekompetencer og frigive tid til fornyelse og værdiskabelse. Dette er hemmeligheden bag vores succes, som vi er sikre på også vil blive til gavn for Saxo Bank."

Siden Initto blev stiftet i 2003, er virksomheden vokset med 50 % i gennemsnit om året og forventer at forbedre sine serviceydelser endnu mere med støtte fra Saxo Bank som en stærk finansiel partner. Initto har hovedkontor i Ballerup ved København og et repræsentationskontor i Oslo. Initto vil fortsætte med at udvikle software og levere services til sit eksisterende kundeunderlag.

I en fælles udtalelse siger Saxo Banks administrerende direktører og stiftere, Kim Fournais og Lars Seier Christensen: "Vi er begejstrede over at have overtaget denne aktiepost i Initto, som har gode synergier med Saxo Bank, og passer perfekt til vores forretningsmodel. Overtagelsen er på linje med vores ambition om at erhverve fuldt udviklede virksomheder og drage fordel af deres ekspertise til at udvikle og styrke Saxo Banks produkter og services. I de kommende år kommer vi til at arbejde sammen med Initto for yderligere at øge den værdi, vi tilbyder vores egne kunder. Inittos nuværende og fremtidige kundeunderlag vil uden tvivl også få stort udbytte af vores engagement som kunde og aktionær. Vores ambition er fortsat at levere services af topkvalitet, og vi tror på, at Initto kan hjælpe os med at nå dette mål."

Om Saxo Bank
Saxo Bank har specialiseret sig i online handel og investering, som sætter bankens kunder i stand til at handle med valuta (forex trading), CFD’er, aktier, futures, optioner og andre derivater. Banken tilbyder desuden porteføljeforvaltning via SaxoWebTrader og SaxoTrader, en af markedets førende online handelsplatforme. SaxoTrader er tilgængelig direkte via Saxo Bank eller en af bankens globale partnere. White Labelling er et vigtigt forretningsområde for Saxo Bank og omfatter tilpasning og branding af bankens online handelsplatform til andre finansielle institutioner og mæglere. Saxo Bank har flere end 120 White Label-partnere og tusindvis af kunder i over 180 lande. Saxo Bank har hovedkontor i København og kontorer i Australien, De forenede arabiske emirater, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, Japan, Kina, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, og Tjekkiet.

Om Initto
Initto blev grundlagt i 2003 af fem danske entreprenører. Virksomheden er IT-serviceleverandør med et bredt udvalg af kundetilpassede it-services, produktionsudviklingsløsninger og konsulentydelser til kunder overalt i verden. På grund af et tæt partnerskab med kunderne via virksomhedens dedikerede integrerede sourcing-model kan Initto fokusere på at levere software og services af høj kvalitet til kunderne. Initto arbejder med virksomheder af alle størrelser, og dets servicetilbud henvender sig til mange forskellige industrier og teknologidomæner. Foruden hovedkvarteret i Ballerup har Initto et repræsentationskontor i Oslo og udviklingscentre i Indien og Ukraine.

Contacts


Subjects


Economy