PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/saxo-bank-i-frankrig-vinder-bank-innovations-prisen-2009-8156

SAXO BANK I FRANKRIG VINDER BANK INNOVATIONS PRISEN 2009

Press release oktober 15, 2009

Saxo Bank, specialisten i online handel og investering, har fået tildelt ”Prix de I’Innovation 2009” (Bank Innovations Prisen), ved et Investment Forum, for sin TradeMaker service. Den innovative gratis service gør bankens kunder i stand til at omsætte en ide til en ordre, at blive holdt orienteret om muligheder, og at sammenligne resultater fra handels ideer foreslået af analytikere.

LOGO SaxoBank

Prisoverrækkelsen fandt sted lørdag den 10. oktober i Palais des Congrès, Porte Maillot, i Paris. Hvert år, bliver en jury sammensat af finansjournalister og redaktører, indkaldt af forummets arrangører, for at overbringe innovationsprisen. I kategorien ” informerede investorer”, tildelte juryen i 2009 prisen til den nye TradeMaker facilitet fra Saxo Bank.

TradeMaker blev udviklet på baggrund af de følgende to observationer: For det første, investorer er oversvømmet med informationer og oplysninger, som ofte er svært at bedømme. For det andet har de fleste investorer, selv om de holder sig til en strategi, de har hørt eller læst om, svært ved at gøre ideer til virkelighed. TradeMaker giver en løsning på begge problemstillinger.

TradeMaker offentliggører resultater af foreslået ideer. På denne måde, kan kunderne for et bestemt produkt vælge udstederen med de bedste resultater. Videre er handelsideer forklaret (med tekst og grafik) og ordresedler er klargjorte. Hele vokabularet, som ikke altid er let at tilegne sig, er oversat til en ordre. Kunden skal derefter vælge størrelsen af hans eller hendes investering og validere ordren med et enkelt klik på musen. Idegenerering, trading assistance og gennemskuelighed er de 3 store fordele ved TradeMaker.

Pierre-Antoine Duoulir, administrerende direktør i Saxo Bank i Frankrig, erklærede: ”Det er en ære for Saxo Banque at vinde en pris som denne. Det er en stor belønning specielt for vores udviklere, der arbejder hårdt hele året for at udvikle nye tjenester til forbedring af vores platforme og for at levere mere og mere innovative løsninger til vores kunder. Saxo Bank er en uafhængig bank som udvikler sine egne produkter og jeg vil naturligvis opfordre jer alle til at prøve denne unikke løsning, og hvor nemt det er at omsætte en ide til en ordre i markedet.”

Om Saxo Bank
Saxo Bank er en global investeringsbank med speciale i online handel og investering på de internationale kapitalmarkeder. Saxo Bank giver private investorer og institutionelle kunder mulighed for at handle valuta (forex trading), CFD'er, ETF’er, aktier, futures, optioner og andre derivater via sine prisbelønnede online handelsplatforme og tilbyder desuden professionel portefølje- og formueforvaltning. Saxo Bank har hovedkontor i København og kontorer i Storbritannien, Frankrig, Italien, Schweiz, Singapore, Spanien, Australien og Japan.

Contacts