PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/radisson-blu-%C3%A5bner-nyt-hotel-i-kairo-8631

Radisson Blu åbner nyt hotel i Kairo

Press release desember 18, 2009 Tourism

5. november 2009 åbnet Radisson Blu-hotellet Cairo Heliopolis i Egypten.

Radissonblu white

"Det er med stor glæde, at vi kan annoncere åbningen af et af de mest ventede hoteller i år. Et nyt flagskip åbner i dag i den egyptiske hovedstad Kairo – vores allerførste hotel i denne fantastiske by", udtaler Renu Snehi, der er direktør for corporate communication.

Med åbningen af dette hotel har Rezidor Hotel Group en portefølje i Afrika og Mellemøsten på 36 hoteller og 9.000 hotelrum.

Kairo er en by med masser af historik, blandt andet de majestætiske pyramider og andre seværdigheder som Den hængende kirke og Cairo Tower. Bydelen Heliopolis ligger kun 2 km fra den internationale lufthavn, noget som gør det nye Radisson Blu-hotel til den perfekte base for et besøg i Kairo.

Fantastisk beliggenhed
Det nye Radisson Blu-hotel ligger i en af Kairos mest populære kvarterer, Heliopolis, der blev opført for de rige og berømte i Kairo i 80-tallet. I bydelen ligger der en lang række meget eftertragtede private klubber, herunder Heliopolis Club, som har eksisteret siden 1905. Bydelen er også hjem for Egyptens præsident og hans imponerende palads.

Radisson Blu Cairo Heliopolis har 427 elegante hotelrum og 60 luksuriøse suiter med alle de moderne faciliteter, som forventes på et førsteklasses hotel. På hotellet findes også røgfrie rum og rum for handicappede.

Kulinariske oplevelser
Hotellet tilbyder flere kulinariske oplevelser. Blandt andet finder du prisbelønnet italiensk mad på FILINI – 1122 Restaurant & Bar, og et miks af orientalsk og europæisk mad på restauranten MIX. Fra taget på 9. etage, Terrace on Nine, kan både hotellets gæster og lokalbefolkningen få nogle af de allerbedste kulinariske oplevelser i Kairo.

På 9. etage finder du også et eksklusivt spa og helsecenter med fantastisk udsigt. I spa-afdelingen findes ni behandlingsrum, inklusive to peelingrum, boblebad, sauna og et bølgebassin.

Hotellet har også en Executive Lounge og en Crew Lounge, og der er masser af indendørs parkeringsmuligheder.

Ønsker du at arrangere møder eller konferencer i Kairo, har det nye hotel syv stilfulde møderum samt et stort, elegant ballroom på 416 m2 og to ultramoderne, mindre møderum på 64 m2 og 51 m2. Alle møde- og konferencerum på hotellet har topmoderne faciliteter og udstyr.

Om Rezidor Hotel Group
Rezidor Hotel Group er en af de hurtigst voksende hotelkæder i verden. Koncernen har en portefølje på mere end 380 hoteller i drift og under udvikling med tæt på 81.000 rum i 59 lande. Rezidor driver varemærkerne Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn samt Country Inns & Suites i Europa, Mellemøsten og Afrika. Under en global licensaftale med det klassiske italienske modehus Missoni driver og udvikler Rezidor også den nye livsstilshotelkæde, Hotel Missoni.

Om Radisson Blu
Radisson Blu Hotels & Resorts (tidl. Radisson SAS) er en del af Rezidor Hotel Group og driver over 155 hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika. Blandt andet finder du Radisson Blu-hoteller i Oslo, London, København, Stockholm og Gøteborg.

Contacts


Christiane Reiter

Director Corporate Communication
Radisson Blu Hotels & Resorts
Chris************************ Reveal...
+32 2********** Reveal...

Subjects


Tourism