PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/probanas-mini-mba-en-verden-av-viten-19109

PROBANAs Mini-MBA – en verden av viten

Press release oktober 20, 2014 Strategi Sjef Kommunikasjon Etterutdanning Toppleder Leder Videreutdanning Kunnskap Kompetanse

Hos Probana er vi klar over at både ledere og virksomheter har bruk for at utbyttet fra en etterutdanning skal være anvendelig her og nå.

Ee961cc4 994d 11e3 ad80 12313b12ccaf large

Mange virksomheter har det fremdeles vanskelig økonomisk, og derfor er det viktig at både medarbeidere og virksomheter velger utdannelser som umiddelbart kan påvise en effekt. Etterutdannelsen skal benyttes til å forbedre strategien i virksomhetens ledelse, samtidig med at medarbeidere, ledere og mellomledere ønsker å gjøre seg enda klokere og styrke deres kompetanser.

Probana gir deg en unik utdannelsesmulighet for både ledere og virksomheter, og er et fleksibelt alternativ til de toårige MBA-utdannelser. Probanas Mini MBA-utdannelse kan tilrettelegges som et forløp som varer 6-10 måneder og gir derfor tid til deltakerens øvrige arbeid.

Mini-MBA er en utdannelse som er sammensatt ut fra en forståelse av at deltakeren får en sterk faglig oppdatering og at virksomheten skal kunne se at det vil fremme deres samlede sum av human capital. Mini MBA-en sikrer deg en kompetansegivende lederutdannelse som utvikler deg som leder, og gir innblikk i hvordan du kan arbeide med kompliserte strategiske og organisatoriske problemstillinger.

Les mer og meld deg på Mini-MBA-utdannelsen her.

Subjects


Strategi Sjef Kommunikasjon Etterutdanning Toppleder Leder Videreutdanning Kunnskap Kompetanse