PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/perfekt-pleie-av-plenen-i-ditt-tempo-7130

Perfekt pleie av plenen – i ditt tempo!

Press release mai 14, 2009 Homes & Gardens

-det kan man få med de nye selvgående Silver Premium klipperne, som forener variabel hastighet med multifunksjonalitet og gir mer komfortabel klipping av mellomstore gressplener.

119201 på græs

AL-KO Ginge lanserer nå enda to Silver gressklippere med all ønskelig komfort - for perfekt planpleie. Multitalentene på plenen heter Silver 470 BV Auto Premium og Silver 520 BV Auto Premium. Klipperne leveres med hhv. 3-i-1 og 4.i.1 funksjon.

Begge modellene har fremdrift på de spesielt brede XXL-bakhjulene. Disse XXL-bakhjulene er skånsomme mot plenen og bidrar til en enkel styring.

Hjulenes størrelse gir god manøvrering i høyt gress. Det fleksible skaftet har forskjellige justeringstrinn slik at håntaksdelen kan justeres i forhold til brukerens høyde. I tillegg kan skaftet klappes helt ned slik at klipperen opptar minst mulig plass ved oppbevaring.

De to nye klipperne leveres med trinnløs hastighetsregulering. Dette gir mulighet for å variere hastigheten fra 2,59 km/t til 4,25 km/t - alt etter forholdene i terrenget. På denne måten kan man raskt komme igjennom områder med lavt gress. Den arbeider langsommere i skrånet terreng og der det er høyt gress -som ofte krever litt ekstra krefter av gressklipperen.

Silver 470 BV Auto Premium har en klippebredde på 46 cm. og en 7-trinns regulering av klippehøyden ( 3-8 cm). Den har 3-i-1 funksjon, som betyr at man kan velge om man ønsker å klippe med oppsamler, legge gresset bak klipperen i et skjær eller bioklippe.

Silver 520 BV Auto Premium har en klippebredde på 51 cm, og leveres med sideutkast og en Briggs & Stratton motor med ReadyStart, som betyr at motoren startes uten at den skal primes med primerbolten først.

Det innovative og asynkrone klippeskjold-designet er spesielt velegnet til å klippe helt ut til kantene. Multifunksjons rotorkniven gir et funksjonsspenn, som med en og samme kniv klipper til hhv. Side- (Silver 520BV Auto Premium) og bakutkast samt bioklipp når bioproppen monteres.

Subjects


Homes & Gardens


119201 på græs
Download | 2,88 MB | 2136 x 3216 | .jpg

119201 1
Download | 1,39 MB | 1361 x 1772 | .jpg

119201hjul n
Med XXL hjul og trinnløs hastighetsregulering. Ideell til store gressplener, til høyt gress og skrånet terreng. Med bekvemt bakhjulstrekk. Silver 520 BV Auto Premium kan i tillegg til oppsamle og bioklippe gresset også sideutkaste gresset. Dette er det svært godt biologiske alternativ.
Download | 3,93 MB | 2656 x 3992 | .jpg

Zip and download all files