PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/michelangelo-daybed-en-original-kopi-5917

Michelangelo Daybed – en original kopi

Press release september 17, 2008 Lifestyle

Den hyggelige stemning fra mormors kolonihavehus har fået en renæssance i indretningen af vores hjem. Vi vil gerne kombinere stilen og sjælen fra 50´erne og 60´erne med nutidens krav til komfort og elegance. Liggestolen Michelangelo Daybed fra Sika-Horsnaes er en original kopi af datidens stil i et nutidigt design.

1025S Michelangelo

Michelangelo er skabt ud fra tegninger af tilsvarende kurvemøbler, som designere hos Sika-Horsnaes har hentet inspiration til i arkiverne.

"Michelangelo er en behagelig liggestol, der har den gode stil og sjæl fra gamle dage. Samtidig opfylder den vore dages krav til æstetisk design og høj kvalitet," siger Louise Andreasen, marketingchef fra Sika-Horsnaes.

Liggestolen er ligesom resten af kollektionen udviklet som en konsekvens af renæssancen for kurvemøbler, der især ses på loppemarkeder og auktioner. Ligesom de gamle kurvemøbler, er Michelangelo skabt til at gå i arv fra mormor til barnebarn.

"Det betyder, at vi har udviklet en kollektion, hvor vi faktisk konkurrerer med nogle af vores ældre modeller, der i dag er op til 60 år gamle," siger Louise Andreasen.

Michelangelo Daybed er fremstillet af naturligt og miljøvenligt materiale. Den er håndflettet af førsteklasses uopslidelige spanskrør - også kaldet rattan - som er i familie med palmen.

Liggestolen er et af flere møbler i en helt ny kollektion af kurvemøbler fra Sika-Horsnaes. Den har naturligt nok fået navnet - Originals.

Billedtekst:

Michelangelo er en original kopi af 50´ernes og 60´ernes kolonihavestil med nutidens komfort og elegance. Liggestolen er opkaldt efter den berømte, italienske maler, billedhugger og arkitekt Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni, der levede i det 1500-1600-århundrede. Michelangelo Daybed vejl. pris DKK 2290,- uden hynde.

Yderligere oplysninger:

Marketingschef Louise Andreasen, Sika-Horsnaes, tlf. 55 15 42 24 eller e-mail [email protected]

Fakta om Sika-Horsnaes
Sika-Horsnaes a/s er Danmarks ældste kurvemøbelfabrik. Sika-Horsnaes a/s er en fusion mellem de to ældste producenter af rattanmøbler i Skandinavien, SIKA MØBLER A/S, der blev stiftet i 1950, og HORSNÆS DESIGN A/S, der blev stiftet i 1940. Begge selskaber har siden grundlæggelsen været specialiseret i fremstilling og distribution af rattan- og kurvemøbler, og til 1992 havde de desuden deres egne produktionsanlæg i Danmark. På grund af mangel på råmaterialer i 1989 blev der etableret et produktionsanlæg på joint venture basis i Malaysia med en tidligere underleverandør.

Subjects


Lifestyle