PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/mad-og-boligide%C3%A9r-p%C3%A5-nettet-3101

Mad og boligideér på nettet

Press release august 31, 2006 Health

Vi fremsender hermed en pressemeddelelse om det nystartede billedbureau "1001ideas.dk" med speciale i livsstil og madstof

Food lehn jb0829
1001ideas.dk er et nystartet dansk billedbureau, der specialiserer sig i livsstil og mad. Tekst og billeder kan downloades direkte fra bureauets hjemmeside www.1001ideas.dk.


Pia Buusmann og Nadja Wehlitz begge arbejder med indretningsstof for danske boligmagasiner, og Pia Buusmann har desuden udgivet flere livsstilsbøger i Danmark, Norge og Sverige står bag boligideerne, mens madstof og opskriftudvikling varetages af de to fra magasinpressen velkendte madskribenter Vibeke Lehn og Sandra Draznin, der i øvrigt begge har udgivet flere kogebøger i såvel Danmark som Sverige og Norge.

Billederne til begge stofområder tages af fotograf Jes Buusmann, der i over 30 år har leveret billeder til mange danske medier og forlag. I 2005 blev Jes Buusmann tildelt ”Gourmand Award” for verdens bedste kogebogsbilleder.

Det nye billedbureaus målsætning er at levere gennemarbejdet stof af høj kvalitet til lave omkostninger for ”downloaderne”.


Med venligste hilsner

Vibeke Lehn, Sandra Draznin, Nadja Wehlitz, Pia Buusmann, Jes Buusmann

Contacts


Subjects


Health