PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/m%C3%B8bler-i-moduler-inntar-sovev%C3%A6relset-3183

Møbler i moduler inntar soveværelset

Press release september 21, 2006 Homes & Gardens

Hammel Møbelfabrikk’s Mistral-serie finner stadig nye anvendelsesområder i kraft av design og oppbygging omkring fleksible moduler.

Mistral seng rgb
Mistral var opprinnelig navnet på en ren reolserie fra Hammel Møbelfabrikk. Siden ble den utvidet til også å inneholde moderne lowboards til bla. flatskjermer samt en klassisk skjenk som fikk et nytt og moderne formspråk.
Akkurat nå kan en rekke møbelforretninger over hele landet presentere en rekke nyheter fra Mistral, hvor den kjente funksjonaliteten nå også flytter seg inn i soveværelset.

Gjennom de senere år er det stadig blitt mer tydelig at Mistral ikke kun oppfattes som et reolmøblement. Møblene oppfattes som fleksible innretningselementer, som gjør det mulig å innrede moderne hjem etter individuelle behov.
Moduloppbyggingen er sentral og den modulære tankegangen overfører vi nå til soveværelse- og garderobemøbler, forteller direktør Safak Suner, Hammel Møbelfabrikk.

Blandt nyhetene som nå sendes ut til møbelforretningene, er sengegavler, nattbord, entréspeil og moduler til garderobeoppbevaring. Alle moduler er utført i samme enkle skandinaviske design, som kjennetegner Mistral-serien.
Modulene vil fåes i i hvit utførelse og i såpe eik.

-Med den nye serien av soveværelse- og garderobemoduler kan man ytterligere skape en sammenheng i innredningen.
Fordi Mistral er enkel, nesten minimalistisk i sitt uttrykk, stjeler den ikke oppmerksomheten fra innredningen for øvrig, og dette tiltaler helt tydelig det skandinaviske publikum i disse dager, fastslår Safak Suner i forbindelse med lanseringen av de nye møblene.

Billedtekst:
Med Mistrals nye soveværlese- og garderobemoduler inviteres det til å skape en design- og innredningsmessig sammenheng i den moderne, stilrene bolig hvor enkelhet og estetikk ikke er fremmedord.

Ytterligere opplysninger:
Safak Suner, tlf. +45 8963 1577.
www.hammel-furniture.dk

Contacts


Subjects


Homes & Gardens