PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/lederutdanning-for-alle-23152

Lederutdanning for alle

Press release november 15, 2016 Suksess Mini MBA Jobb Tilbud Ledelse Fritid

God ledelse er helt avgjørende for, at vi kan skape suksessfulle arbeidsplasser og innovative bedrifter.

Createsend3

Å lede handler ikke om å endre på mennesker. Det handler om å klare å skape relasjoner, å kunne kommunisere klart og tydelig, å gjøre medarbeiderne trygge. Den kompetente leder tør derfor ta lederskapet og investere i seg selv. Den gode leder vet også, at det krever personlig utvikling. Den dyktige leder har selvfølgelig bruk for en oppdatert verktøykasse, kunnskap om tendenser, mennesker og teorier. Den ansvarsfulle leder tenker nytt og tør utfordre egne og andres tanker og idéer. Den moderne leder er helt bevisst om, at resultater kommer gjennom mennesker.

Lederutdanning krever utsyn og kontakt til virkeligheten

PROBANAs Mini MBA er utviklet med fokus på de kravene, utfordringene og mulighetene som norske næringsfolk står overfor i 2017. Vi ser det som vårt bidrag å gi næringsfolk i det private og offentlige Norge mulighet for å dyktiggjøre seg. Du får en direkte omsettelig og oppdatert teori om ledelse, forandringer, kommunikasjon, psykologi og økonomi. Kunnskap og teori formidlet av faglig høyt kompetente og erfarne undervisere.

EARLY-BIRD TILBUD T.O.M. D. 1/12-16

Frem til d. 1. desember kan vi tilby deg Mini MBAen for bare 24.500 NOK.

For å benytte deg av dette tilbudet må du skrive kampanjekoden «earlybird» inn, når du melder deg på utdanningen. Les mer og meld deg på via www.probana.no.

Du er også velkommen til å ta kontakt med oss på: Telefon: +47 21 08 48 86 (kl. 8-16) Mail: [email protected]

Tilbudet gjelder for alle kurs som starter i 2017

Subjects


Suksess Mini MBA Jobb Tilbud Ledelse Fritid