PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/ledere-som-lykkes-23042

Ledere som lykkes

Press release oktober 24, 2016 Suksess Lederkurs Leder Utviking Lederutdanning Lederutvikling

Kanskje du kjenner dilemmaet? Du vil gjerne bli en bedre leder og videreutdanne deg, men en langstrakt MBA er uforenlig med både jobb og familie. Du kan ikke belaste bedriften med ditt fravær og du kan heller ikke være mer borte fra familien. Du kan med andre ord ikke avlyse skituren for å nå dine lederambisjoner. Om du ønsker en løsning på dette bør du lese med.

Ledere som lykkes
Ledere som lykkes

Hos PROBANA har vi skåret utdannelsen inn til benet, både når det gjelder pensum, økonomi og tidsforbruk. Bort med tanken om teori for teoriens skyld. Bort med tanken om at du skal sitte på skolebenken onsdag kveld i flere år. I stedet tilbyr vi e-læring, komprimerte tekster og en prispolitikk som ikke belaster bedriftens økonomi. Les mer på www.probana.no.
Mini MBA’en er preget av moderne fag som kommunikasjon og psykologi. Alle våre undervisere er valgt ut fra idealet om at en lederutdannelse i 2016 ikke bør være hva den var for tjue år siden. De fleste ledere i dag har et stort teoretisk fundament når det gjelder økonomi, strategi og management. Derfor etterspør de spesielt kunnskap og redskaper som de kan bruke i deres daglige ledelsesarbeid. Psykologi, som hjelper medarbeiderledelse, utvikling og forhandling – men også verktøy innen kommunikasjon, konflikthåndtering og personlig utvikling.
Mini MBA’en har deltakere fra hele landet og alle bransjer - de kommer både fra den offentlige sektoren og fra store som små bedrifter. Utdannelsen henvender seg mest til mellomledere, ledere, direktører, avdelingsansvarlige og konsulenter som ønsker å utvikle seg gjennom en profesjonell utdannelse.
Mini MBA-utdannelsen er et deltidsstudium som er basert på e-læring og kombineres med kursdager. Den har en varighet av 8-10 måneder og gjennomgår 6 moduler som inneholder ca. 700 siders lesning. Tidsforbruket er beregnet til ca. 20-25 timer pr. måned + kursdager. Les mer på www.probana.no.

Subjects


Suksess Lederkurs Leder Utviking Lederutdanning Lederutvikling