PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/lamm-avtale-med-kinnarps-norge-gir-%C3%B8ket-konkurrence-3655

Lamm avtale med Kinnarps Norge gir øket konkurrence

Press release februar 6, 2007 Education

Med en ny nasjonal avtale med Kinnarps Norge øker Lamm konkurrencen om møbler til utdannelsesinstitusjoner i Norge.

Lamm har netop indgået en nation al avtale med Kinnarps AS i Norge om salg og distribution af møbler til indretning af auditorier, aulaer og fællesrom. Avtalen omfatter både Kinnarps egne avdelinger og Kinnarps forhandlere og forventes i løbet af få år at får markant betydning for begge parter.

Det betyder at Kinnarps med introduktionen af Lamms produktprogram vil tilføre det norske marked øket konkurrense med produkter som både er rimelige i pris i en høj kvalitet med stor funsjonalitet og med et skikkeligt design.

Lamm er ISO 9000 kvalitetscertificeret og ISO 14001 miljøcertificeret og yder 5 års garanti på alle produkter. Lamm har gennem de seneste år modtaget en række internasjonale design præmier. Sidst modtog Lamm en Silver Award på Neocon i Chicago for det nyeste design af auditoriemøbler. ”Runner”

Udover auditoriemøbler tilbyter Lamm også et stort program i stoler til teater, koncertsaler og bio i mange forskellige prisklasser.

Lamm er Europas største producent af auditorie- og aulamøbler til utdanning og konferense og ligger tæt ved Parma i Italien. Lamm blev for 2 år siden etableret i Danmark med 11 forhandlere og et salgskontor, hvorfra salg og markedsføringen i Skandinavien koordineres.


Flere informasjoner hos:
uniZ
Søren Frichs Vej 38K
8230 Åbyhøj
Danmark
Att.: Lars Gerner

Mail: [email protected]

Contacts


Subjects


Education