PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/la-ikke-en-hektisk-hverdag-st%C3%A5-i-veien-for-din-personlige-utvikling-22043

La ikke en hektisk hverdag stå i veien for din personlige utvikling!

Press release desember 17, 2015 Inspirerende Further education Leadership

Velg rett utdanning for deg, ditt arbeid og din fritid.

Mini MBA PROBANA - Mand i perspektiv

For å utvikle bedriftens ledere og dermed bedriften selv, kreves det med jevne mellomrom ny inspirasjon, kunnskap og konkrete verktøy.

En lederskapsutdannelse driver dels den individuelle lederen framover, men sikrer også at bedriften henger med i prosessen. På den måten kan man ta hånd om kommende utfordringer som dukker opp og stiller nye krav til alle ledd i bedriften. Det er på den måten en forsterkning til den selvstendige karrieren, men bidrar samtidig til at bedriften får bedre resultater gjennom at lederens utvikles.

Karriere, famille og utdannelse på en og samme tid

Å ha en hektisk lederjobb og samtidig ha et aktivt privatliv til å henge sammen kan være en utfordring for de fleste som befinner seg i en lederrollen. Om det skal klemmes inn en utdanning, kan det være vanskelig å få hverdagen til å att gå ihop. Probana har derfor utviklet en spesiell utdanningsform som primært består av en e-læring plattform der undervisningsmaterialet finnes lett tilgjengelig, er enkelt å få overblikk over og som finnes der for å sikre at utdannelsens mål oppnås. Denne har vi utviklet ettersom vi tar ledere og bedriftens hverdag på alvor. Vi erkjenner at hverdagen er hektisk og uforutsigbar og derfor skal undervisningen kunne fortsette når det passer lederen selv, ikke når det passer oss.

Inspirasjon fra profiler i det norske næringslivet

E-læringsplattformen kombineres med fullspekkede kursdager der lederne delvis har mulighet å øke sitt nettverk men til med der undervisningen avholdes i samarbeide med noen av landets mest kompetente forelesere. Dette krydrer vi med noen eksklusive gjesteforelesere. På kursdagene får deltagerne inspirasjon fra blant annet Henrik Hänschell, Ole Hope, Nils M. Apeland, Kjetil Andre Aamodt og Yvonne Fosser. Alle inspirerende mennesker med mye erfaring. For mer informasjon besøk www.probana.no  

Subjects


Inspirerende Further education Leadership