PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/hjelm-reduserer-hodeskader-med-60-prosent-17755

Hjelm reduserer hodeskader med 60 prosent

Press release februar 27, 2014 Hjelm Forsikring Barn

De siste årene har hjelmbruken økt kraftig. Men på tross av profilerte ulykker i alpinbakken, bruker fremdeles en tredjedel av de voksne ikke hjelm i alpinbakken.

Codan forsikring hjelm

YouGov har på vegne av Codan Forsikring spurt 1000 nordmenn om deres bruk av hjelm i skibakken, på skøytebanen og i akebakken. Mens 65 prosent av de spurte svarer at de bruker hjelm i alpinbakken, svarer 97 prosent av de som har barn at deres barn bruker hjelm. Dette viser at nordmenn har innsett viktigheten av å bruke hjelm i alpinbakken, men at voksne fremdeles ikke lever som de lærer i alle tilfeller.

Årets undersøkelse viser at også på skøytebanen er foreldre flinkere til å sette hjelm på barnas hoder enn de er til å bruke hjelmen selv. Mens bare 36 prosent av voksne bruker hjelm når de står på skøyter, passer tre fjerdedeler på at barna gjør det samme.

Se flere tall fra undersøkelsen og årsaker til at vi dropper hjelm på Codans nyhetsrom: http://news.codanforsikring.no/pressrelease/view/1516

For mer informasjon, kontakt:

Mari Bræin Faaberg, informasjonssjef
Codan Forsikring
Mobil: +47 94 52 44 96
E-post: [email protected]

Om Codan Forsikring

Codan er et av Skandinavias største forsikringskonsern og tilbyr skadeforsikringer til både privat- og bedriftskunder i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge, samt bedriftskunder innenfor marine i Finland. Forsikringene tilbys primært gjennom nasjonale varemerker som Codan i Danmark og Norge og Trygg-Hansa i Sverige, men drives av en nordisk organisasjon som er tett forankret med det globale forsikringskonsernet RSA. Codan-konsernet er 100 % eid av RSA, og Codan er i dag en viktig hjørnestein i det internasjonale forsikringskonsernet med ca. 20 millioner kunder i flere enn 140 land. RSA har ca. 23.000 medarbeidere fordelt på 28 land over hele verden. 

Mer info på: www.codanforsikring.no

Følg oss i sosiale medier:

www.facebook.com/CodanForsikringNorge

plus.google.com/CodanForsikringNorge

www.linkedin.com/codan-forsikring-norway

Contacts


Subjects


Hjelm Forsikring Barn