PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/har-du-startet-%C3%A5-planlegge-julebordet-14366

Har du startet å planlegge julebordet?

Press release oktober 16, 2012 Tourism

I år er året der de ansatte bør feires med brask og bram! Over hele landet finnes det unike lokaler som legger til rette for tidenes julebord.

Hotellinklogo

Oktober er måneden da julebordbestillingene for alvor starter å renne inn hos landets arrangører, hoteller og selskapslokaler. Hotel-Link er ekspert på konferanse og arrangementer, og merker pågangen fra julebords-sultne bedrifter allerede nå.

-Bookingene til årets julebordssesong startet allerede i sommer, men vi ser at bedrifter bestiller julebord nærmere og nærmere desember hvert eneste år, forteller Pål Lindby, daglig leder i Hotel-Link.

–Dette betyr at selv om vi nærmer oss midten av oktober, finnes det fremdeles mange gode tilbud og store muligheter for å få til tidenes julebord.

Hvor går årets julebord?
Flere sentrumsnære hotell i Oslo har gode spesialtilbud for julebordsesongen. Ønsker du å kombinere verdensberømt underholdning, deilig mat og overnatting sentralt i Oslo, tilbyr Thon Hotels show-pakke i samarbeid med Wallmans Salonger. Clarion Hotel Royal Christiania tilbyr sentrumsnær julelunsj, nissefest og julebord fra 12. november og helt frem til jul. Litt utenfor Oslo finner du Quality Hotel 33, som tilbyr kjøkkensjefens julemeny, julebuffet, overnatting og underholdning til små og store bedrifter. 

For deg som ønsker å ta med de ansatte til fjells, anbefales Thon Hotel Skeikampens tilbud, med skreddersydd arrangement og gode tilbud for de som ønsker en minnerik fjellweekend med gode kolleger.

På Gardermoen er også tilbudet stort. Her tilbyr både Comfort Hotel Runway, Clarion Hotel Oslo Airport og Quality Airport Hotel Gardermoen underholdning og servering. Julebord på Gardermoen kan være både praktisk og opplevelsesrikt, særlig for bedrifter som flyr inn ansatte fra andre byer eller land.

I andre deler av landet er også tilbudet godt, og bookingmulighetene er allerede åpne. Noe som blir stadig mer populært, er å tilby de ansatte spa- og julebordsweekend. Dette tilbudet finnes blant annet på Quality Spa og Resort Holmsbu og Quality Spa og Resort Son. På Quality Hotel Mastemyr arrangeres Winter Wonderland med after ski, dans og musikk. På Rica City Hotel i Fredrikstad kan du bli med tilbake til 70-tallet med hete discorytmer i månedene før jul. Show ala Disco Divas and Disco Duck har premiere 10. november.

Om Hotel-Link
På hotellink.no kan du bestille hotellrom og konferanser, for bedrift eller privat.

Vi tilbyr hotellrom, konferanselokaler og konferanseadministrasjon over hele verden, i forskjellige prisklasser og kategorier.

Hotel-Link har formidlet kurs-, møte- og konferansefasiliteter til næringsliv og offentlig sektor i over 15 år. Det gjør oss til en ledende aktør i bransjen. Hotel-Link er uavhengig og samarbeider med samtlige hotell- og konferansesteder i hele landet.

Contacts


Subjects


Tourism