PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/gressklipperen-for-de-skarpe-hj%C3%B8rnene-2415

Gressklipperen for de skarpe hjørnene

Press release mars 13, 2006 Homes & Gardens

AL-KO Ginge lanserer verdens første styrbare rotorklipper til hagen.

118660miljoe2
Endelig er den her gressklipperen som kan kjøres rundt hjørner. Ginge Vario 470 B Auto viser veien med introduksjonen av den første styrbare plenklipperen som gjør det svært enkelt å klippe rundt  hekken, kanter, busker og trær. Og ikke nok med det.  Murer, staudebed og lekeredskapet utgjør heller ikke noe problem når gresset skal klippes. Dessuten klipper Ginge Vario 470 B Auto så tett inntil kantene at det nesten ikke blir noe jobb igjen til trimmeren.

Med den alminnelige motorgressklipperen kreves det, som kjent, god armstyrke for å klipper hjørner og kurver på to hjul. Nå går dette mye enklere.  Et lett trykk på spaken på håndtaket er alt som skal til for å frigjøre forhjulene slik at man ved hjelp av styret kan dreie hjulene innenfor en total vinkel på 84o. Med en gang man slipper håndtaket, retter hjulene seg automatisk opp igjen og blir låst fast i rett stilling.

Denne selvgående rotorklipperen blir drevet av en kraftig bensinmotor fra Briggs & Stratton. Med en klippebredde på 46 cm, er den ideell for plener på opp til 1500 m2.  Som ekstrautstyr kan man få en bio-kit som gjør det mulig å bruke klipperen som bioklipper. Da slipper man å samle opp det avklippede gresset.

Ginge Vario 470 B Auto fås hos Ginge-forhandlere. Nærmere opplysninger på www.ginge.com eller Tlf. 64862550



Bildetekst:
Med dreibare hjul på gressklipperen har Ginge gjort det enklere å klippe rundt omkring hagens bed og kanter.

Subjects


Homes & Gardens