PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/gode-ledere-tiltrekker-og-fastholder-dyktige-medarbeidere-20323

Gode ledere tiltrekker og fastholder dyktige medarbeidere

Press release juni 3, 2015 Probana Utviking Ledelse

Utvikling av dagens ledere er viktig

Annonce billede

God ledelse er avgjørende for virksomheters vekst og tiltrekning som arbeidsplass. Som mennesker tiltrekkes vi av gode ledere, som evner å motivere, utvikle og samle. Det motsatte er tilfellet med dårlige ledere, som ikke evner nettopp ledelse. Dem søker vi som mennesker ofte vekk fra. Det er med andre ord essensielt, at virksomheter skaper gode ledere.

Utviklingen av virksomhetens ledere - og dermed også virksomheten selv - krever kontinuerlig ny inspirasjon, viten og konkrete verktøy. Det leverer Probanas internasjonale Mini-MBA, som har blitt en ettertraktet lederutdannelse hos mange ledere i offentlige og private virksomheter. Les mer på www.probana.no.

Det er vekst i samfunnet. Det betyr blant annet, at flere både små, mellomstore og store virksomheter øker ansettelsen av nye medarbeidere på alle nivåer. Etterspørselen på de skarpeste hjernene stiger – og som en naturlig konsekvens av dette blir medarbeidere på alle nivåer mere krevende. Ledere vil etterutdannes for å nå nye høyder, og medarbeiderne vil arbeide under dygtig ledelse. Ellers banker de på hos virksomheten ved siden av. Så god ledelse er ikke utelukkende avgjørende for virksomhetens bunnlinje, men i høy grad også for å være i stand til at fastholde og tiltrekke dygtige medarbeidere. Det er fremdrift i samfunnet og i virksomhetene; private som offentlige. Og skal fremdriften være langvarig, så skal selv dygtige ledere bli ennå dyktigere gjennom unik inspirasjon, nye verktøy og personlig utvikling. Probanas Mini-MBA er rustet til fremdriften. Lederutdannelsen bringer ikke alene den enkelte leder fremover, men sikrer også, at virksomheten følger med og kan klare de utfordringene, som hele tiden dukker opp og stiller nye krav hele veien ned og opp gjennom virksomheten og ut i alle ledd rundt om virksomheten. Mini-MBA’en er på denne måten både en styrkelse av den enkelte leders karriere, men tilfører samtidig virksomheten bedre resultater gjennom lederes utvikling. Les mer på www.probana.no.

Det er altavgjørende, at ledere blir utdannet i takt med tiden og kan bruke den nye kunnskapen og verktøyene konkret i hverdagen allerede i løpet av utdannelsesforløpet. Hos Probana vekter vi dette høyt, noe som også avspeiles i de modulene som er en fast del af vår Mini-MBA. Her har vi både fokus på de ’harde’ og de ’bløte’ ledelsesværktøyene, men også på, at de redskaber, vi underviser i, kan anvendes konkret i ledernes daglige ledelsesarbeide. Et eksempel er modulen personalledelse og psykologi, som både gir verktøyer til den daglige personalledelse og utvikling, men også til kommunikasjon, konflikthåndtering og personlig utvikling. Disse verktøyene er helt avgjørende for å kunne håndtere all ledelse – herunder også de mer ’harde’ disiplinene som strategi og forretningsutvikling, som er en annen modul i Probanas Mini-MBA. Les mer på www.probana.no

 Karriere, familie og utdannelse på én gang

Å ha en travel lederjobb og samtidig få et aktivt privatliv til at henge sammen kan være en utfordring for de fleste ledere. Og skal man i tillegg ta en lederutdannelse, kan det være vanskelig å få endene til at møtes. Probana har derfor utviklet en helt egen utdannelsesform, som primært består av en e-læringsplattform, hvor undervisningsmaterialet er lett tilgjengelig, det er lett å få et overblikk over pensum. Plattformen gjør det lettere å holde fokus og dermed sikre at utdannelsens mål nås. Den har vi utviklet, fordi vi tar ledernes og virksomhetenes hverdag alvorlig. Vi anerkjenner at hverdagen er travel og uforutsigelig, og derfor skal undervisningen kunne foregå når det passer den enkelte leder. Ikke når det passer oss. Les mer på www.probana.no

Inspirasjon fra kjente navn på øverste hylle

E-læringsplattformen kombinerer vi alltid med tettpakkede kursdager, hvor lederne både får et sterkt nettverk med andre ledere, men også blir undervist av noen av landets mest kompetente undervisere. Dette krydrer vi med en rekke eksklusive gjesteinnlegg i løpet av et Mini-MBA forløb. Her får lederne inspirasjon fra kjente navn. Alle er kjente personer med stor erfaring og rik inspirasjon å dele ut. Les mer på www.proabana.no.

Den sterke plattformen, de konkrete verktøyene og den kompetente undervisningen har medført, at Probanas Mini-MBA nå har blitt anerkjent som en internasjonal lederutdannelse. Hver måned er det ledere på Probanas Mini-MBA grupper i København, Århus, Ålborg, Odense, Nuuk, Thorshavn, Oslo, Stavanger, Bergen, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Helsinki, Berlin, Hamburg, Frankfurt, London og Dubai. Ved at ta en Mini-MBA blir man derfor som leder del av et sterkt nettverk. Ikke bare i Danmark, men internasjonalt. Og det er viktig. For i takt med globaliseringen stiger behovet for å kjenne både mennesker og mekanismer utenfor landets grenser. Det sikrer Mini-MBA’en, akkurat som lederutdannelsen sikrer at den nåværende fremdriften i samfunnet kommer ennå mer oop i gear til glede og gavn for os alle. Les mer på www.probana.no.

Subjects


Probana Utviking Ledelse