PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/gi-taket-det-beste-vedlikeholdet-med-en-grundig-rens-17821

Gi taket det beste vedlikeholdet med en grundig rens

Press release mars 24, 2014 Gi taket det beste vedlikeholdet

Beskytt taket mot skadelig belegg med Roof Cleaner, som kan brukes uten å måtte klatre høyt opp i en stige

971 roof 1

Nå er det på tide å vedlikeholde og rense taket, særlig hvis du ikke rakk det før høsten og vinteren satte inn. Det er nettopp i de kalde månedene at blader og skitt samler seg på taket, som i tillegg kan få alge- og mosebelegg.

Dette bidrar til å gjøre taket matt og glansløst. Samtidig kan takstein og takplater også ta skade dersom belegget får lov til å utvikle seg ytterligere. Derfor er det viktig å rense taket regelmessig, og den gode nyheten er at med Nilfisk Roof Cleaner er dette kjapt og enkelt.

Du kan faktisk stå med begge bena på bakken og rense taket på et énetasjes hus. For Roof Cleaner kobles på en høytrykksvasker og har en rekkevidde på opptil 15 meter.

Naturlig skylling med regnvann
Roof Cleaners lange teleskopstang, sammen med en spesiell skumdyse, gjør det enkelt å spraye rensevæsken ut over hele taket og inn i alle hjørner.

Taket skal ikke spyles. Rensevæsken legger seg som en skumfilm som løser opp beleggene, og det hele skylles vekk når det regner.

Resultatet av denne rengjøringen med naturlig skylling er at taket beskyttes mot nedbrytende vegetasjon og tar seg flott ut i mange måneder.

Effektiv gjør-det-selv
Mange kan glede seg over at du nå kan ta takrensingen selv – uten å måtte klatre høyt til værs i en stige eller ringe en spesialist. Dette er en effektiv gjør-det-selv-jobb som er enkel å utføre hvis du har en høytrykksvasker i vanlig hobbystørrelse og kobler til Roof Cleaner.

Det er kjapt å skifte fra dyse til børste hvis det er behov for å skrubbe svært skitne deler av taket, eller hvis du vil bruke utstyret til å vaske vinduer med. I så fall sørger en gummiskrape ved siden av børsten for et flott resultat.

Nilfisk høytrykksvaskere og tilbehør som Roof Cleaner fås blant annet i byggevarehandler og gjør-det-selv-butikker.

Få mer informasjon på telefon 22 75 17 80 eller på hoytrykk.nilfisk.no

Subjects


Gi taket det beste vedlikeholdet