PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/foodtrend-konference-i-oslo-og-herning-5337

Foodtrend-konference i Oslo og Herning

Press release mai 15, 2008 Food & Wine

Brancheaktører deltager i stort tal på Foodtrend-konference, som i 2008 afvikles for femte år i træk.

Foto pressemedd. maj 08

pej gruppen inviterer atter til fødevarekonference med de aktuelle overskrifter:

  • Er fødevarekrisen varm luft - en egentlig fattigdomskrise - eller griske købmænds slaraffenland?
  • Hvad kommer efter El Bulli og wellness?
  • Dør tilbudsaviserne snart?
  • Hvor mange ender med at sige nej-tak til reklamer?
  • Headlines fra to nye rapporter: "Mænd og mad" samt "De nye seniorer og deres madforbug".

Ovenstående er nogle af de emner som pej gruppens årlige foodtrendkonference kommer til at omhandle næste gang.

Den 28. oktober  i Oslo og den 30. oktober i Herning afvikles konferencen for femte år i træk.

De seneste år er 500 skandinaviske indkøbere, leverandører, kokke, kædefolk, marketingfolk og repræsentanter for restaurant- og hotelverdenen mødt op.


Gastronomisk Verdenskort


Ud over ovenstående emner bliver deltagerne opdateret på de aktuelle fødevaretrends, får præsenteret indholdet af en ny tidsåndsbog "12 bud på 2012", og endelig bliver der premiere på det nye gastronomiske verdenskort.

Hvor kommer de nye fødevarerends fra? Spanien, Japan, USA eller hvor? Og så får deltagerne lov til at spise sig gennem verdenskortet til frokost.

Projektdirektør Jakob Søndergaard fra pej gruppen fortæller, at virksomheden sidste år med succes lancerede verdens første trend- og inspirationsværktøj målrettet fødevarebranchen. Denne værktøjskasse til at arbejde professionelt med tendenser i mad-verdenen udkommer i en ny udgave på både engelsk og dansk.

Adm. direktør Poul Erik Jakobsen fra pej gruppen oplyser, at ud over de helt aktuelle emner, så er det essentielt for branchen at indse mulighederne i, at årgang 1946 i 2008 fylder 62 år. Dermed begynder efterkrigsgenerationerne at påvirke seniorforbruget af mad. Det bliver en revolution - mener han. I en ny rapport fra pej gruppens trendlab-afdeling fortælles der om de fire livsfaser, seniorerne går igennem, og hvilken betydning livsfaserne har for madforbrug, butiksvalg, markedsføring, etc.

pej gruppen udsender invitationer til konferencen i midten af august 08.

Mere info om tilmelding, priser osv. på http://www.pejgruppen.dk/


Fakta:

- Hvad er pej gruppen?

pej gruppen er en privatejet virksomhed, der formidler viden og inspiration om tidens tendenser til professionelle aktører i livsstilsbrancherne. pej gruppen blev grundlagt i 1975 af Poul Erik Jakobsen, heraf navnet pej.

I takt med stigende krav om øget innovation for at klare sig i den globale konkurrence, har pej gruppen specialiseret sig i at sælge og formidle den nødvendige inspiration til at skabe innovation.

Pej gruppen har domicil i inspirerende omgivelser på den nyrenoverede Bitsovgård, synligt og centralt beliggende ved hovedvejen mellem Herning og Ikast.

Pej gruppens kunder kommer primært fra brancher, som arbejder med mode, interiør, fødevarer, medier og underholdning. Brancher, der er afhængige af at kende fremtidige trends for at kunne foretage den nødvendige tidstilpasning.

pej gruppen beskæftiger trend- og kulturforskere, designere, analytikere, journalister og undervisere, samt en række specialister på freelancebasis.

Du kan købe inspirationsmateriale, abonnementer på tidsskrifter, magasiner og bøger, melde til konferencer osv. når du har tid på http://www.trendstore.dk/.

Contacts


Subjects


Food & Wine