PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/fly-til-legoland-6-ganger-i-uken-14095

Fly til Legoland 6 ganger i uken

Press release september 4, 2012 Tourism

Nå kan du reise direkte fra Oslo til Legoland med den nye SAS-ruten mellom Oslo og Billund i Danmark.

Fly til Legoland 6 ganger i uken

Nå kan du reise direkte fra Oslo til Legoland med den nye SAS-ruten mellom Oslo og Billund i Danmark.

Mandag 3. september åpnet SAS flygninger fra Oslo til Billund. Det er første gang SAS åpner direkterute mellom de to byene. Frem til mai 2012 opererte Cimber Sterling på denne ruten. Ruten opereres hver ukedag på dagtid samt søndag på kveldstid.

Legoland og Jylland mer tilgjengelig

- Vi forventer at mange familier vil besøke Legoland med denne gode forbindelsen, men dette blir også en god rute begge veier for forretningsreisende til og fra Jylland, sier vice president for sales and marketing i SAS, Eivind Roald.

Første flygning til Billund gikk fra Gardermoen mandag 3. september kl 11.55. Folk som ikke bor i østlandsområdet må fly til Oslo først, eller de kan fly til København fra Bergen, Trondheim, Stavanger eller Ålesund og ta veien videre derfra.

Oppmerksomhet i Legoland

For reisende fra Norge vil Legoland i Billund være et stort trekkplaster. SAS fikk nylig stor oppmerksomhet i Legoland med et fly bygget i Lego i skala 1:25. En Boeing 737 sirkulerer nå på 520 m2 i miniatyrmodellen av Billund Lufthavn. Det vil nemlig være en Boeing 737 med plass til 120-180 passasjerer som flyr ruten mellom Oslo og Billund.

Tidtabell

Oslo-Billund: mandag-torsdag kl. 11.55, fredag kl. 09.25 og søndag kl. 21.15.

Billund-Oslo: mandag-torsdag kl. 13.30, fredag kl. 11.00 og søndag kl. 22.50.

Om SAS

SAS er Skandinavias ledende flyselskap og flaggbærer for Norge, Danmark og Sverige. Fly til London, Paris og andre populære destinasjoner i Europa, USA og Asia. SAS er medlem av Star Alliance og kan sammen med 27 partnere tilby over 1000 reisemål i over 175 land. For mer informasjon, besøk SAS.no.

Contacts


Knut Morten Johansen

Presseansvarlig/Informasjonssjef Norge
knut-********************** Reveal...
95719**** Reveal...

Subjects


Tourism