PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/fikk-du-ikke-studieplass-p%C3%A5-grunn-av-mangelfullt-vitnem%C3%A5l-fra-videreg%C3%A5ende-skole-21502

Fikk du ikke studieplass på grunn av mangelfullt vitnemål fra videregående skole?

Press release august 3, 2015 NKI Generell studiekompetanse

Har du dårlige karakterer fra videregående skole, eller mangler du Generell studiekompetanse? Ikke la dette bli en hindring for videre studier og karriere.

Generell studiekompetanse
Mange ønsker at de hadde gjort en ekstra innsats de siste årene på videregående skole for å sikre gode karakterer på vitnemålet, men orket ikke å jobbe ekstra fordi de var lei etter flere års skolegang. Dette kan gå ut over karakterer i viktige fag, noe som igjen kan sette en stopper for å komme inn på drømmestudiet, og på den måten hindre videre skolegang og karriere. Det er mange som i ettertid angrer på at vitnemålet ikke ble helt som det kunne blitt. Kanskje manglet du bare noen tideler for å komme inn på det studiet du ønsket deg i årets hovedopptak?

Andre mangler, av forskjellige grunner, Generell studiekompetanse og står da uten mulighet til å ta høyere utdanning ved høgskoler og universiteter. Generell studiekompetanse er inngangsdøra til opptak ved høgskoler og universiteter. Heldigvis er det aldri for sent å ta opp fag og forbedre karakterene fra videregående skole.

Ta opp fag med nettstudier
NKI Nettstudier tilbyr alle fag som kreves for å få Generell studiekompetanse. - Enten du ønsker å ta hele studiet, eller kun mangler/ønsker å forbedre karakterer i enkeltfag, er det aldri for sent. Vi hjelper deg med å fullføre videregående skole, sier Wenche Halvorsen, Administrerende Direktør ved NKI Nettstudier. - Du kan studere akkurat når og hvor det passer deg, i ditt eget tempo. Studiene kan dermed fint tilpasses din hverdag, selv om du er i full jobb og har familie, fortsetter hun. Du velger selv om du ønsker komplette studier, eller enkelte kurs på nett. Gjennom vår veileder for Generell studiekompetanse, er det lett å finne det studiet som passer for deg. For å få godkjent Generell studiekompetanse kreves det en kombinasjon av utdanning eller praksis, og bestemte fag. Eksamen avlegger du som privatist ved nærmeste videregående skole. NKI Nettstudier tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag, og en studieveileder som hjelper deg i studiene.

Med fullført vitnemål fra videregående skole i hånda, får du døråpneren som lar deg søke opptak til høyere utdanning på høgskole eller universitet.

Om NKI Nettstudier
NKI Nettstudier ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største nettskole. I 2007 ble selskapet en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, som er blant Skandinavias største private leverandør av utdanning og kursvirksomhet. NKI Nettstudier satser hardt på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder i verdensklasse. 

NKI Nettstudier har et fullverdig tilbud på fagskole-, høyskole- og universitetsnivå, og tilbyr studier og kurs fra noen av verdens beste skoler og utdanningsinstitusjoner.

Følg NKI på blogg
Følg NKI på Facebook
Følg NKI på LinkedIn

Contacts


Subjects


NKI Generell studiekompetanse