PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/feriehuse-til-halv-pris-i-uge-26-og-27-2452

Feriehuse til halv pris i uge 26 og 27

Press release mars 13, 2006 Lifestyle

Lej dit feriehus i Danmark via internettet og spar penge til flere sommerferie-aktiviteter med din familie

Fugl
Det gælder om at se sig for, når man vil leje et sommerhus i Danmark.
Der er ganske vist dejligt de fleste steder og aldrig langt til stranden. Men hvorfor betale overpris, hvis man kan leje et sommerhus i samme størrelse og kvalitet helt op til 50 procent billigere?

Det danske firma NetFerie har gjort det til sin mærkesag at bringe udlejnings-priserne ned.
- Det kan vi, fordi vi har specialiseret os i at udleje feriehuse i Nordjylland via internettet. Så vidt vi ved, er vi det eneste udlejningsbureau i Danmark, der kun udbyder sine sommerhuse via internettet. På den måde sparer vi væsentlige summer til de kostbare, farvestrålende papirkataloger, forklarer Mette Fosvald, indehaver af og direktør i NetFerie.
Ved udelukkende at vise sommerhusene frem på internettet kan NetFerie også hele tiden omkostningsfrit opdatere nyheder, priser og andre detaljer om feriehusene.

De sparede katalogudgifter betyder, at NetFerie i gennemsnit er 10-15 % billigere end andre feriehusudlejere, endda uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Men i år, hvor højsæsonen først begynder i Danmark i uge 28, fordi skolernes sommerferie er blevet flyttet, kan nordmændene spare ekstra meget ved at leje feriehuse i Danmark i ugerne 26 og 27, når den norske skoleferie begynder.

I ugerne 26 og 27 bliver feriehusene lejet ud til mellemsæson-priser, hvilket hos NetFerie betyder en pris, der ligger 40 til 50 % under de i forvejen lavere højsæsonpriser. For eksempel koster et luksusferiehus til seks personer med tre soveværelser, pool, spa og sauna, der ligger placeret under to kilometer fra en badestrand, 3.595 danske kroner i uge 26 eller 27, mens det samme hus i uge 28 og resten af højsæsonen koster 5.335 danske kroner.
Et andet luksusferiehus med plads til otte personer og tæt på stranden, koster i ugerne 26 og 27 kun 3.295 danske kroner pr. uge, mens prisen i højsæsonen er 5.495 kroner for en uge.
Hertil kommer, at NetFerie ikke opererer med ”norsktillegg”. Nordmænd betaler altså samme pris for at leje et feriehus i Danmark, som danskere og tyskere gør.

Så der er altså penge at spare ved at vælge rigtigt. De penge kan passende bruges i det sjove Fårup Sommerland, Nordsømuseet eller til en tur i Aalborg Zoo for hele familien.

Yderligere oplysninger hos direktør Mette Fosvald på telefon: + 45 98 28 31 11,
på e-mail: [email protected] eller på hjemmesiden www.netferie.dk

Billedtekst:
Alle feriehusene er tydeligt afbildet i NetFeries netkatalog, og når der kommer nye huse til, ved alle det med det samme, idet hjemmesiden hele tiden opdateres.

Contacts


Subjects


Lifestyle