PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/fc-barcelonas-fotballskole-kommer-til-oslo-17996

FC Barcelonas fotballskole kommer til Oslo

Press release april 22, 2014 FCB FCBarcelona Fotballskole Fotball

FC Barcelonas fotballskole kommer til Oslo Denne sommeren får norske fotballtalenter en unik mulighet til å gå i Lionel Messis fotspor.

Escola2014 1

Trenere fra verdens største fotballklubb, FC Barcelona, kommer til Oslo for å trene barn i alderen 7 til 14 år. Fotballskolen foregår på anlegget til KFUM-Kameratene på Ekeberg fra 11.-15. august 2014 med umiddelbar påmelding.

Barcelona-skolen FC Barcelonas fotballskole FCB Escola Camp er for fotballinteresserte gutter og jenter som ønsker å videreutvikle sine tekniske og taktiske ferdigheter. Skolen bygger på de samme treningsformer og kjerneverdier som har vært nøkkelen i utviklingen av verdensklassespillere som Lionel Messi, Xavi Hernández og Andrés Iniesta.

FC Barcelona har en klar filosofi om at suksess på banen kommer når man viser respekt for lagkamerater, motstandere, trenere og dommere. Det vil derfor være fokus på trening av høy kvalitet, kombinert med klubbens kjerneverdier toleranse, respekt, solidaritet, kameratskap, høflighet og integrasjon. Individuell oppfølging For å gjøre treningen så effektiv og personlig som mulig, vil hvert barn følges opp basert på eget nivå og alder. Stoltheten vokser nok også noen hakk når alle deltakere vil få utdelt to FCB Escola Camp t-skjorter, sokker, shorts, ball – og til slutt et diplom, som verdig bevis på sin kursing av FCB Escola Camp. Prisen for en ukes opphold på akademiet er 2 895 NOK og billetter kan bestilles på Billettservice. For informasjon om FCB Escola, klikk her www.barcelonatraining.dk

Contacts


Subjects


FCB FCBarcelona Fotballskole Fotball