PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/f%C3%B8rste-stol-fra-alessi-11892

Første stol fra Alessi

Press release april 27, 2011 Lifestyle

For første gang nogensinde introducerer ALESSI et nyt møbel: ALESSI Chair by Lamm som i sidste uge blev introduceret for publikum. Og modtagelse var overvældende.

Ved den netop afsluttede møbelmesse Salone Internazionale del Mobille i Milano – præsenterede Lamm i samarbejde med ALESSI, Piana, som et helt nyt program i klapstole til inde og ude brug. 

Piana er designet af David Chipperfield for ALESSI og produceres af Lamm i helt nye avancerede materialer i glasfiberforstærket polypropylene. Piana virker synkront uden synlige beslag og fylder sammenklappet 7 cm.

Piana er "made in Italy" i et let, stabilt, praktisk og miljøvenlig design i 6 farver og som Davids Chipperfield beskriver "et visuelt udtryk der eksponerer funktionens enkelthed og stolens anvendelighed, og giver stolen karakter af evighed."

Piana er ikke blot til offentlig indretning, men også ideel til hjemme brug: i spisestuen, i køkkenet, på værelset eller på terrassen. Kun fantasien sætter grænser.

Det anatomisk formede sæde og ryg giver så stor siddekomfort, at man helt glemmer at man sidder på en praktisk klapstol.

Til programmet hører endvidere et elegant vægbeslag til 4 stole, en transportvogn til 20 stole samt beslag til rækkekobling.

ALESSI Chair by Lamm vil i Skandinavien kunne købes gennem autoriserede Lamm forhandlere samt udvalgte boligmøbel butikker. 

Du kan se mere om ALESSI Chair by Lamm på www.lamm.it og www.uni-z.dk/ALESSI.html

Contacts


Subjects


Lifestyle